Λίστα Αγορών: το iOS Application που μου κέρδισε χρόνο!

Ακόμα θυμάμαι όταν είχα γνωρίσει τα παιδιά της GreatApps, τους δημιουργούς του iSteam: μίας εφαρμογής που έκανε τρομακτική επιτυχία τόσο στο Ελληνικό App Store όσο, κυρίως, και στο εξωτερικό. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, το νερό κύλησε στο αυλάκι και οι εφαρμογές από Έλληνες iOS developers πολλαπλασιάστηκαν. Μία από τις πιο πρόσφατες Ελληνικές εφαρμογές, είναι η "Λίστα Αγορών" της i-apps. Όπως λέει και ο τίτλος, πρόκειται για ένα application για να ξέρει ο χρήστης τι πρέπει να αγοράσει ανά πάσα στιγμή. Ποιο είναι όμως το συγκριτικό πλεονέκτημα της απέναντι στον ανταγωνισμό?

Απευθύνεται αποκλειστικά στους Έλληνες χρήστες και αυτό φαίνεται και στον σχεδιασμό της. Η "Λίστα Αγορών" έχει 3 κεντρικές οθόνες: Λίστες, Προϊόντα και Ημερομηνίες Λήξης. Η πρώτη έχει όλες τις λίστες που έχει δημιουργήσει ο χρήστης για όλα τα καταστήματα. Προσωπικά, πέρα από την "standard" λίστα που έχουμε όλοι για το Super Market, έχω φτιάξει ακόμα μία για τα διάφορα.. "ηλεκτρονικά" που θέλω να αγοράσω και όλο ξεχνάω όπως το καλώδιο ethernet και εκείνη την λάμπα του μπάνιου που έχει καεί αλλά δεν έχω αξιωθεί να αλλάξω.

Στην οθόνη "Προϊόντα" υπάρχουν όλα τα προϊόντα που μπορεί να αγοράσει κανείς μας καθώς υπάρχουν ήδη καταχωρημένα πάνω από 200 προϊόντα ενώ μπορεί ο κάθε χρήστης να προσθέσει ό,τι θέλει. Κατά την δημιουργία μιας καινούριας λίστας, προσθέτουμε όσα αντικείμενα θέλουμε ενώ δίνεται η δυνατότητα να βάλουμε κι επιπλέον στοιχεία όπως η τιμή τους, η ποσότητα που χρειαζόμαστε και η ημερομηνία λήξης για τα τρόφιμα.

Την στιγμή που είστε στο Super Market, ή σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα, προσθέτοντας την τιμή του κάθε προϊόντος, η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα το συνολικό κόστος των αγορών σας και έτσι δεν πρόκειται να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων στο ταμείο. Ίσως το χρησιμότερο feature της εφαρμογής είναι η οθόνη "Ημερομηνία Λήξης". Εκεί, βλέπουμε ανά πάσα στιγμή ποιο προϊόν λήγει σύντομα και έτσι μπορούμε να το αντικαταστήσουμε προτού λήξει.

Για να συνοψίσω, πιστεύω ότι η εφαρμογή αξίζει τα 79 λεπτά που κοστίζει στο App Store [iTunes Link] καθώς εμένα σε μία εβδομάδα χρήσης με έχει γλυτώσει ήδη από μερικά επιπλέον δρομολόγια "σπίτι - super market"..

Σχολιάστε >
17 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.