Φήμες για CDMA έκδοση του iPad 2

Μήνες ολόκληρους πριν ο Steve Jobs παρουσιάσει το iPad, οι φήμες είχαν κατακλύσει το internet, οπότε δεν θα μας παραξενεύουν οι τίτλοι, που εμφανίζονται για την δεύτερη έκδοση του tablet της Apple. Οι πιο πρόσφατοι θέλουν την εταιρεία να βγάζει τρεις εκδόσεις του iPad 2, μία με Wi-Fi μόνο και άλλες δύο με επιπλέον δυνατότητα σύνδεσης με UMTS και CDMA.

Τα νούμερα από τις πωλήσεις του iPad έως τώρα δείχνουν ότι προτιμώνται τα μοντέλα με υποστήριξη WWAN, αφού το 60-65% των πωλήσεων ήταν μοντέλα με 3G. Έτσι αν και η πρώτη συσκευή κυκλοφορούσε σε δύο εκδόσεις, μία με Wi-Fi μόνο και μία με UMTS 3G από την AT&T, η Apple πλέον συνεργάζεται στενά με εταιρείες όπως η Verizon, που προσφέρουν το iPad με συσκευή MiFi.

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, διάφορες πληροφορίες κυκλοφορούν και για λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν με το design, όπως ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο υλικό που χρησιμοποιείται, αφού η συσκευή είναι... μαγνήτης για "δαχτυλιές". Επιπλέον το iPad 2 πιθανόν να είναι ελαφρώς μικρότερο, με επίπεδη επιφάνεια στο πίσω μέρος, νέα σχεδιασμό στα ηχεία και κάμερα.

Όλα αυτά την στιγμή που φημολογείται πως η Apple θα σταματήσει σύντομα την μαζική παραγωγή των iPad, ξεκινώντας ταυτόχρονα την παραγωγή της δεύτερης έκδοσης της συσκευής της μετά τα μέσα του Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να την περιμένουμε στα ράφια των καταστημάτων κάπου ανάμεσα σε Ιούνιο και Ιούλιο, λίγο παραπάνω από ένα χρόνο μετά τον ερχομό του iPad τον περασμένο Απρίλιο.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.