Cyberduck για Windows : FTP, WebDAV, Google Docs -όλα στα χέρια σας!

Αν δεν έχετε δουλέψει το Cyberduck σε Mac OS απλά χάνετε! Πρόκειται για το πιό έυκολο και εύχρηστο πρόγραμμα διαχείρισης μεταφορτώσεων που έχετε δει. Μπορεί να κάνει μεταφορές FTP,SFTP,WebDAV,Amazon S3, Google Docs, Windows Azure και πολλά άλλα! Αν δεν είχατε την ευκαιρία... ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε, αυτή την φορά σε Windows.


Η έκδοση 4.0 beta για τα Windows έχει αρκετά καλούδια όπως ακριβώς και αυτή του Mac, συμπεριλαμβανομένου και του SCP, πολλαπλής κωδικοποίησης και SSH. Το Cyberduck μπορεί επίσης να αποσυμπιέσει αρχεία TAR ή ZIP απομακρυσμένα! Και αν δεν σας αρκούν αυτά προσθέστε: Bookmarks, Συγχρονισμός φακέλων, προεπισκόπηση αρχείων αλλα και μεταφορών και υποστήριξη Growl! Θέλετε να επεξεργαστείτε ένα Google Doc; Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο, ανοίξτε το στο Word , κάντε save, και το Cyberduck θα το ανανεώσει αυτόματα.

Κατεβάστε το Cyberduck 4.0 beta για Windows

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Cyberduck για Windows : FTP, WebDAV, Google Docs -όλα στα χέρια σας!”

  1. Ο/Η Babis88 λέει:

    Στον ftp client διαπίστωσα ότι έχει πρόβλημα με την εμφάνιση των ονομάτων των αρχείων που έχουν ελληνικά ονόματα. Συγκεκριμένα εμφανίζει κουτάκια αντί για το όνομα του αρχείου.

  2. Ο/Η ageor λέει:

    It's good to have options. Gladinet (http://gladinet.com/) also does this for a while now :)