TheBetaShow.gr ~ Ένα νέο διαδικτυακό τεχνολογικό show

Πρόσφατα έπεσε το "μάτι" μας σε μια νέα ελληνική προσπάθεια. Μια προσπάθεια για ένα ελληνικό IPTV Show-- με την ονομασία TheBetaShow. Πρόκειται για μια εκπομπή η οποία θα διανέμεται μέσω Vimeo και θα ασχολείται με εφαρμογές για Mac, Windows, ανοιχτό λογισμικό, παιχνίδια και ταινίες. Μια τεχνολογική εκπομπή δηλαδή με όλα τα καλούδια...

Μπορείτε να δείτε πιο κάτω το πρώτο και δεύτερο επισόδιο της εκπομπής (με πρόλαβαν!). Οι τρεις παρουσιαστές είναι ο Δημήτρης, ο Γιώργος και Κώστας. Ο ένας είναι φανατικός Java-άκιας, ο άλλος είναι ένα προγραμματιστής που θέλει να γίνει αστροναύτης, ενώ τέλος έχουμε έναν καθηγητή με πάθος το ελεύθερο λογισμικό.

Η εκπομπή σε αρκετά τεχνικα θέματα έχει ελλέιψεις. Η ποιότητα του βίντεο είναι μέτρια, ο ήχος καλούτσικος ενώ τα γραφικά και τα animations, σίγουρα είναι λιψά. Πάραυτα χαίρομαι πολύ που βλέπω μια τέτοια προσπάθεια, και έυχομαι στα παιδιά να συνεχίσουν ακάθεκτοι. Οι παρουσιαστές μέσω της εκπομπής ζητούν βοήθεια από το community, και τονίζουν ότι ακόμα και το όνομα του Show μπορεί να αλλάξει, με λίγα λόγια όλα είναι... BETA! Δείτε παρακάτω τα επισόδια και πείτε μας την γνώμη σας. Αν συνεχίσουν έτσι πάντως θα γίνω σίγουρα φανατικός θεατής τους!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.