100,000 δολλάρια έπαθλο σε Angry Birds και Glow Hockey

Πρόσφατα σας μιλήσαμε για τη νέα έκδοση του γνωστού παιχνιδιού "Angry Birds" - Δεν αρκεί που είναι τόσο γνωστό και επιτυχές,  έπρεπε να κερδίσει και 100,000$ στον διαγωνισμό τις Palm, με την ονομασία "PDK Hot Apps Competition". Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για έναν διαγωνισμό εφαρμογών για WebOS, που χρησιμοποιούν το Palm PDK Software Development Kit. Το 2o παιχνίδι που πήρε την πρώτη θέση αλλά στις δωρεάν εφαρμογές, ήταν το Glow Hockey.

Η Palm έδωσε επίσης και άλλα χρηματικά έπαθλα και στους υπόλοιπους, όπως 50,000$ για κάθε από τους 4 επόμενους νικητές (4 για τις δωρεάν και 4 για τις επί πληρωμή εφαρμογές) και 10,000$ για του υπόλοιπους νικητές. Επίσης στους 100 τελευταίους developers δόθηκε η ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια επιταγή των 1,000$ για το κατάστημα της HP ή ένα HP Laptop- το Envy στις 17" .

Αν και σίγουρα ακούγεται σαν μια καλή ευκαιρία για τους νέους developers και studios, οι "καρχαρίες" του Game Development σάρωσαν στον διαγωνισμό. Για παράδειγμα, η Gameloft, γνωστή σε όλους για πάρα πολλά παιχνίδια... κέρδισε μόνο 25 διαφορετικά βραβεία. Αξιοσημείωτο επίσης ότι πολλά από αυτά ήταν ουσιαστικά μεταφορές παιχνιδιών από τις πλατφόρμες του iPhone ή των συσκευών Android.

Σίγουρα μια καλή προσπάθεια από την Palm, έτσι ώστε να "φέρει" τους developers με το μέρος της, μήπως  και δούμε μια άσπρη μέρα περισσότερες εφαρμογές για την πλατφόρμα της.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.