Το Angry Birds έρχεται και σε έκδοση Halloween!

Το Angry Birds, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για το iPhone (και όχι μόνο) , κυκλοφορεί πλέον και σε μια νέα έκδοση, αυτήν του Halloween (αποκριές). Μπορείτε να το βρείτε στο iTunes App Store στα 0.99$ για iPhone/iPod touch ενώ 1.99$ για το iPad. Η έκδοση του Halloween έχει 45 νέες πίστες ενώ για πρώτη φορά μπορείτε να ρίχνετε και κολοκύθες αντί για χοντρούλικα πτηνά! Αν από την άλλη δεν γνωρίζετε το Angry Birds, δώστε του μια ευκαιρία- η ιδέα είναι να εκτοξεύετε πτηνά (αυτή την φορά κολοκύθες) με μια ειδική σφεντόνα, σε διάφορες κατασκευές όπου υπάρχουν εχθροί και όπου αφήνετε την φυσική κάνει τα υπόλοιπα. Με λίγα λόγια- ρίξτε τα Angry Birds, και καταστρέψτε το "κάστρο" των εχθρών!

Το πιο πιθανό η έκδοση Halloween να σταματήσει να κυκλοφορεί μετά το Halloween (31 Οκτωβρίου) οπότε δοκιμάστε την σύντομα.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το Angry Birds έρχεται και σε έκδοση Halloween!”

  1. Ο/Η name λέει:

    It's so sad you can't go, I hope everything is OK? [url="http://www.slop-band.ch/actos.html"][/url] http://www.slop-band.ch/actos.html [url="http://irishshopping.com/actos.html"][/url] http://irishshopping.com/actos.html [url="http://www.thefurnitureclinic.org/actos.html"][/url] http://www.thefurnitureclinic.org/actos.html