Κυκλοφόρησε ο Microsoft Messenger 8 για Mac

Ο νέος Microsoft Messenger για Mac είναι γεγονός! Βγήκε επιτέλους από την δοκιμαστική έκδοση Beta, και τώρα μπορείτε να τον κατεβάσετε ως αυτόνομη εφαρμογή από την σελίδα της στην Microsoft. Η νέα αυτή έκδοση θα κυκλοφορήσει και ως μέρος του Microsoft Office Suite 2011 για Mac, ενώ προσφέρει επιτέλους σχεδόν όλες τις υπηρεσίες του MSN και σε Mac υπολογιστές.

Η νέα έκδοση προσφέρει ότι ακριβώς περιμένατε. Προσφέρει συνομιλία με φωνή, βίντεο και κείμενο με όλους τους φίλους σας που έχουν Windows Live ID. Όσοι έχετε κάποιο λογαριασμό E-mail σε @hotmail.com , @live.com ή @msn.com , έχετε ήδη Windows Live ID , οι υπόλοιποι μπορείτε να φτιάξετε εύκολα. Η Microsoft προσπαθεί να προωθήσει το MSN Messenger σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν Microsoft Office . Έτσι οι δυνατότητες του MSN Messenger για Mac , περιορίζονται σε αυτές τις επικοινωνίας. Για να κατανοήσετε τι εννοούμε, οι εφαρμογές παιχνιδιών παραδείγματος χάριν, δεν υποστηρίζονται. Δεν πειράζει- περιμέναμε αρκετό καιρό για να έχουμε επικοινωνία με βίντεο και ήχο στο MSN για Mac OS X... οπότε σε ευχαριστούμε Microsoft.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Κυκλοφόρησε ο Microsoft Messenger 8 για Mac”

  1. I came to be browsing in the Scotsman today that Principle Dental practitioners are earning roughly £120k per annum : that sure does appear to be a ton of income nowadays. My heart went out to the associates dentists (lower down the pecking order) who just collect roughly £70k on average...all together now, ahhhhh