Phras.in: Διαλέξτε την πιο "καλή" λέξη για την φράση σας

Να κάτι που κάνω συχνά. Αναζητώ στο Google (ή ρωτάω τους φίλους μου) λέξεις και εκφράσεις, και πως αυτές λειτουργούν σε μια πρόταση. Ειδικά όταν ψάχνω για μια συγκεκριμένη λέξη, με βοηθάει πολύ η αναζήτηση της γιατί πολλές φορές το Google προτείνει και άλλες λέξεις, παράγωγες ή παρόμοιες με αυτή που ψάχνω ενώ από τα αποτελέσματα κατανοώ ποια λέξη χρησιμοποιείται περισσότερο.

Τώρα έχουμε το Phras.in , το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε ακριβώς αυτό, δηλαδή να αναζητήσουμε 2 λέξεις, και να μας δίνει ποια από τις δύο είναι προτεινόμενη για χρήση σύμφωνα με τα Hits που έχει στην αναζήτηση του Google. Η αναζήτηση είναι αρκετά γρήγορη -μάλιστα πριν λίγες ώρες ήταν live (χωρίς την ανάγκη να πατήσεις enter), ακριβώς όπως η αναζήτηση του Google, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πιο κούλ λέξεις θα "νικούν" πάντα!

Αν και πάλι δεν είσαστε σίγουροι για το ποια λέξη να χρησιμοποιήσετε, πολύ απλά πατήστε το Contextualize'em , και θα δείτε την λίστα των αποτελεσμάτων του Google, ώστε να πάρετε την απόφαση σας.

Εγώ προς το παρόν λέω να συνεχίσω να ρωτάω τους φίλους μου, εσείς;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.