Eric Schmidt εναντίον Windows 7

Περιμένατε να ακούσετε καλά λόγια από πλευράς Google για προϊόν της Microsoft; Λογικά όχι, επομένως δεν θα πρέπει να σας προκαλούν μεγάλη έκπληξη τα όσα είπε ο Eric Schmidt, CEO της Google, στα περιθώρια της εκδήλωσης με αφορμή τα 25 χρόνια του γνωστού Media Lab του ΜΙΤ. Στόχος του η τελευταία και αρκετά επιτυχημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Τι δήλωσε ο Schmidt για τα Windows 7; Ξεκίνησε με ένα σχόλιο, με το οποίο οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα συμφωνήσετε: ότι η τεχνολογία θα πρέπει να χρησιμοποιείται έτσι ώστε οι χρήστες να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους, όσο το δυνατόν λιγότερο, για να είναι περισσότερο παραγωγικοί. Λογικότατος ισχυρισμός, άλλα δεν σταμάτησε εκεί. "Ξόδεψα ώρες για να προγραμματίσω τον υπολογιστή μου στα Windows 7, σπατάλησα τον χρόνο μου" φέρεται να είπε σε φοιτητές του Media Lab! "Το γιατί αποφάσισα να το κάνω αυτό εξ' αρχής, έχει να κάνει με την κρίση μου" συμπλήρωσε.

Φυσικά όλα αυτά τα σχόλια συνοδεύουν τον ερχομό του λειτουργικού συστήματος της Google μέχρι το τέλος του έτους. Και το "παιχνίδι" εκτός από τα καλά λόγια για το Chrome OS, περιλαμβάνει και αντίστοιχα κακά λόγια για τους αντιπάλους. Θα πρέπει δηλαδή να περιμένουμε κι άλλες παρόμοιες δηλώσεις...

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.