Skype 5: Τώρα με υποστήριξη Facebook, βιντεοκλήση ομάδων

Το Skype για Windows έφθασε επιτέλους την 5η έκδοση! Η πιο αναμενόμενη δυνατότητα εκτός των βιντεοκλήσεων σε ομάδες χρηστών, είναι φυσικά η υποστήριξη του Facebook. Επιπλέον έγινε και ένας "καθαρισμός" του UI, αλλά σε γενικές γραμμές ελάχιστα πράγματα θα δείτε να έχουν αλλάξει. Πλέον μπορείτε να βλέπετε το News Feed του λογαριασμού σας Facebook, αλλά και να καλείτε άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν το Skype και τους έχετε φίλους.

Η βιντεοκλήση με πολλαπλούς χρήστες (ομάδες) άρχισε να δοκιμάζεται από Beta,  ενώ τώρα είναι μέρος της κανονικής έκδοσης.  "Εξυπνες" αλλαγές έγιναν πάντως- για παράδειγμα- όταν μιλάτε με κάποια ομάδα χρηστών, το παράθυρο της κάμερας ακολουθεί τους ομιλητές αυτόματα, εντοπίζοντας το ποιος μιλάει και πότε.  Επιπλέον προστέθηκε καλύτερη υποστήριξη κλήσεων, όπως η εμφάνιση tips για καλύτερη ποιότητα ή ακόμα η δυνατότητα αυτόματης ανάκλησης σε περίπτωση που αποσυνδεθείτε από μια κλήση.

Άλλη μια προσθήκη που σίγουρα κάνει την διαφορά είναι το Skype Dashboard, την "κεντρική" οθόνη ας πούμε του Skype, η οποία προσφέρει μια λίστα με Moods των φίλων σας. (ξέρουμε θυμίζει πολύ facebook ή twitter) Παράλληλα δίνει και επιπλέον πληροφορίες και οδηγούς με το τι μπορείτε να κάνετε στην νέα έκδοση για Windows.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Skype 5: Τώρα με υποστήριξη Facebook, βιντεοκλήση ομάδων”

  1. Γενικώς θέλουμε εφαρμογές που να τρέχουν online. Να μην χρειάζονται πλέον εγκαταστάσεις προγραμμάτων στους Η/Υ μας και έχουμε προβλήματα με ιούς.