FlyToday: για που θα κλείσετε εισιτήριο σήμερα;

Το ξέρατε ότι αν κάνατε κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων στις 9 Οκτωβρίου, θα μπορούσατε να πετάξετε από την Θεσσαλονίκη για Μιλάνο και Βερολίνο και να περάσετε 5 υπέροχες ημέρες, πριν επιστρέψετε μόνο με 110 ευρώ; Μάλλον όχι, εκτός κι αν έπεσε το μάτι σας στην αντίστοιχη πρόταση του FlyΤoday.gr! Και δεν είναι η μοναδική...

Σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες, που σχετίζονται με αεροπορικά εισιτήρια, το FlyΤoday.gr δεν σας επιτρέπει να αναζητήσετε εισιτήρια για κάθε προορισμό. Η πρωτοτυπία του έχει να κάνει με τις έξυπνες προτάσεις, όπως αυτή που αναφέραμε παραπάνω: σας προτείνει πτήσεις προς κάποιους προορισμούς, που αν κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε τα εισιτήρια σας το κόστος θα είναι πάρα πολύ μικρό! Για παράδειγμα πριν από έναν μήνα σας ενημέρωνε ότι συγκεκριμένη εταιρία πρόσφερε έως 100000 εισιτήρια για πτήσεις από και προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε προορισμούς όπως η Αλεξανδρούπολη, η Μυτιλήνη, η Σαντορίνη, η Κρήτη κι όχι μόνο στα 39 και 49 ευρώ μόνο.

Τις προτάσεις του θα βρείτε σίγουρα χρήσιμες όσοι είστε φαν των αεροπορικών ταξιδιών και έρχεται να αποδείξει ότι σε δύσκολες οικονομικά εποχές οι μικρές αποδράσεις παραμένουν προσιτές. Αρκεί να το "ψάξετε" λίγο κι αυτό ακριβώς το "ψάξιμο" κάνει το FlyToday.gr. Πέρα από αυτό προσφέρει και πρακτικές συμβουλές, όπως για παράδειγμα τι ακριβώς είναι τα μίλια, πως μπορείτε να τα μαζέψετε και τι ακριβώς κερδίζετε με αυτά.

Προς το παρόν βρίσκεται σε μια "beta" φάση, άλλα είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας πολύ καλός φίλος, όσων αγαπάμε τα ταξίδια.

Όσοι είστε μέλη στο Facebook δείτε το page του FlyToday.gr.

Σχολιάστε >
8 σχόλια
|
Κατηγορίες:

8 απαντήσεις στο “FlyToday: για που θα κλείσετε εισιτήριο σήμερα;”

  1. Ο/Η Thanos λέει:

    Πολύ καλή ιδέα μου φαίνεται

  2. Ο/Η kongo λέει:

    Ανούσια σελίδα. Κακοσχεδιασμένη και δεν προσφέρει καμία υπηρεσία. Θα μπορούσε να είναι ένα blog με προτάσεις για πτήσεις. Εκμεταλλεύεται site όπως το skyscanner.com, δεν θα εκπλησσόμουν βέβαια αν δεν το γνώριζαν και έψαχναν κατευθείαν από την easyjet. Προτείνω να προσθέσει και υπηρεσία hotel με βάση το booking.com.

    Περίμενα μια πιο κριτική ματιά!