Yahoo: το Facebook μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας

Σύμφωνα με την USA Today η Carol Bartz, CEO της Yahoo, παραδέχτηκε ότι το Facebook κάποια μέρα θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της εταιρίας. Στην ερώτηση ποιος νομίζει ότι είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής απάντησε: "To Facebook, όχι σήμερα, άλλα θα μπορούσε να γίνει"! Όπως είπε αν συνεχίσει την ίδια πορεία το Facebook τότε θα διαθέτει τις περισσότερες πληροφορίες για σχεδόν όλους τους χρήστες, κάτι που έχει μεγάλη αξία. Μάλιστα στην ερώτηση αν θεωρεί ότι η αξία του Facebook θα ήταν τρομακτική απάντησε: "Ναι... ανατριχιαστική!".

Όλα αυτά ειπώθηκαν κατά την διάρκεια ενός forum CEOs της USA Today, που πραγματοποιήθηκε πριν από μία εβδομάδα, άλλα οι συνεντεύξεις δημοσιεύτηκαν μόλις σήμερα στην σελίδα της εφημερίδας.

Παρόμοια ερώτηση έγινε και στον CEO της Google Eric Schmidt. Εκείνος δεν θεωρεί ούτε το Facebook, ούτε την Apple, ως μεγαλύτερο αντίπαλο της εταιρίας, άλλα... το Bing, κάτι που φαίνεται φυσιολογικό. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για δύο διαφορετικές μηχανές αναζήτησης άλλα και επειδή η Yahoo "τρέχει" από το Bing και επομένως η Microsoft είναι ένας "φίλος" της και δεν θα μπορούσε η Bartz να την χαρακτηρίσει "ανταγωνιστή". Φυσικά είναι άξιο απορίας για ποιον λόγο η Google δεν υπολογίζει και τόσο πολύ το Facebook.

Δείτε τις απαντήσεις της Carol Bartz:

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.