Captio: Η πιο χρήσιμη και απλή εφαρμογή για iPhone

Πάντα πίστευα στην απλότητα και την δύναμη που έχει. Δυνατά παραδείγματα είναι το Twitter, σίγουρα στην αρχική του μορφή, ενώ και το ίδιο το iPhone για τον τρόπο που λειτουργεί το iOS αλλά και για τις εφαρμογές του. Τώρα ήρθε μια απλή και εύχρηστη εφαρμογή η οποία μπορεί να αλλάξει και την καθημερινότητα σας. Το Captio είναι εδώ για να αποθηκεύει τις ιδέες σας εύκολα και γρήγορα οποιαδίποτε στιγμή, χωρίς δυσκολίες.

Το Captio δημιούργημα της Boonbits, είναι μια μικρή εφαρμογή σημειώσεων που σας επιτρέπει να αποθυκεύσετε τις σκέψεις σας, την λίστα με τα ψώνια σας ή οτιδίποτε σας έρχεται και θέλετε να θυμάστε. Σίγουρα υπάρχουν πολλές εφαρμογές που κάνουν κάτι τέτοιο έτσι; Μην ξεχνάμε και την εφαρμογή "Σημειώσεις" που είναι μέρος του iOS.... αλλά το Captio έχει αυτό που δεν έχουν όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές. Δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο!

Παράδειγμα;

1. Ανοίγεις την εφαρμογή

2. Γράφεις.

Αυτό ήταν. Η ιδέα σου τώρα βρίσκεται αποθηκευμένη στο e-mail σου. Γρήγορα και εύκολα. Ακόμη και τα attachments όπως οι φωτογραφίες, είναι ενα μοναδικό κουμπί. Η ίδια η εφαρμογή είναι μια άσπρη σελίδα, ένα πληκτρολόγιο ... και 2 κουμπιά. Απλό, εύχρηστο, απίστευτα γρήγορο και ίσως μοναδικά χρήσιμο. Σίγουρα σε συνδυασμό με κάποια καλή εφαρμογή διαχείρισης του email σας, είναι ίσως ο πιο απλος και εύκολος τρόπος για να κρατήσετε μια σημείωση, ούτε σι άλλος τα email μας τα κοιτάμε πάντοντε- έτσι δεν είναι;

Δοκιμάστε και εσείς την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στο App Store για 0.99$ .

[via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Captio: Η πιο χρήσιμη και απλή εφαρμογή για iPhone”

  1. Ο/Η @HumanWorks λέει:

    Επίσης μπορείς να δείς και το WriteRoom για mac. Απίστευτα απλό, ωστόσο είναι το καλύτερο εργαλείο για να γράφεις κείμενα χωρίς "παρεμβολές"

    • Ο/Η Panagiotis Atmatzidis λέει:

      Το pages έχει ίδια λειτουργία με το writeroom. Υπάρχει και το OmniWriter για τους φευγάτους (google it).

      Νομίζω πως το μόνο αξιόλογο προϊών τέτοιου είδους είναι το PlainText με dropbox syncing capabilities.

  2. Ο/Η kostas λέει:

    και οι σημειωσεις του Iphone αυτο δεν κάνουν;

  3. Ο/Η atma λέει:

    Πρέπει να υπάρχουν πάνω από 200 εφαρμογές που το κάνουν αυτό, δεν κατάλαβα τι το ιδιαίτερο έχει το captio π.χ. σε σχέση με το evernote?