Srabble, Η πρώτη εφαρμογή του Kindle

Τι πιο κατάλληλο για μια συσκευή φτιαγμένη για να διαβάζεις βιβλία... από ένα παιχνίδι λέξεων! Αυτή είναι και η πρώτη εφαρμογή που κάνει την εμφάνιση της στο νέο Kindle της Amazon. Εκτός αυτού το Scrabble για το Kindle είναι απλά ακόμη μια έκδοση του διάσημου και γνωστού παιχνιδιού, αλλά για μια official έκδοση του φτιαγμένη από την Electronic Arts.

Το κόστος της εφαρμογής ανέρχεται στα 4.99$ , και το μεγαλύτερο μειονέκτημα της είναι ότι δεν προσφέρει ούτε online play, ούτε κάποιο τρόπο για να παίξεις με κάποιον φίλο σου ασύρματα. Θα πρέπει απλά να δώσεις το Kindle στον φίλο σου για να παίξει όταν έρθει η σειρά του.

Σίγουρα μια καλή αρχή από την Amazon, αλλά μην ξεχνάμε πόσο περιορισμένη είναι η πλατφόρμα του Kindle. Τα παλιότερα μοντέλα δεν έχουν καν Wi-Fi, η οθόνη είναι ασπρόμαυρη και η ανανέωση της είναι απελπιστικά αργή για παιχνίδια, το πιο πιθανόν η επεξεργαστική ισχύς να είναι ελάχιστη ενώ ακόμα και οι δυνατότητες του ήχου θα είναι σίγουρα περιορισμένες. Σειρά θα έχουν μάλλον τα κλασσικά board games, όπως το Sudoku και κάποια παιχνίδια τράπουλας... ως τότε καλές αναγνώσεις βιβλίων και καλά σκόρ στο Scrabble.

Τουλάχιστον δεν θα χρειάζεστε μολύβι και χαρτί για να τα κρατάτε...

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.