Insync: Το Dropbox του Google Docs;

Το Insync είναι μια νέα εφαρμογή για Windows και Mac η οποία λειτουργεί όπως το DropBox. Το Dropbox αν θυμάστε είναι μια εφαρμογή η οποία προσφέρει διαδικτυακό χώρο στον οποίο μπορείτε απλά να "πετάξετε" τα αρχεία σας από οποιοδήποτε σύστημα έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή και έπειτα να έχετε πρόσβαση σε αυτά από παντού. Που διαφέρει το Insync; Το Insync κάνει ακριβώς αυτό... μόνο που χρησιμοποιεί τον χώρο σας στα Google Docs!

Αν και υπάρχουν μερικά προβληματάκια μιας και είναι νέα εφαρμογή, τουλάχιστον για αρχεία κειμένου ή συμπιεσμένους φακέλους λειτουργεί τέλεια (είδαμε κάποια προβλήματα με αρχεία εικόνας). Γιατί όμως να το επιλέξουμε αντί του  Dropbox; Το Dropbox προσφέρει 100GB αποθηκευτικό χώρο για 100$, ενώ με 100$ στην Google μπορείτε να έχετε ως και 400GB χώρο. Απλά μαθηματικά είναι, και ας μην ξεχνάμε ότι τα Google Docs είναι Shareable με φίλους, είτε έχουν Gmail είτε όχι. Επίσης το InSync δουλεύει και Offline επιτρέποντας την επεξεργασία αρχείων εκτός σύνδεσης τα οποία ανανεώνονται αργότερα, στην πρώτη σύνδεση της εφαρμογής με το Διαδίκτυο.

Προσωπικά η εφαρμογή με κέρδισε και ενώ σίγουρα θα κάνω και μερικά εκτενή τεστ, πιστεύω κέρδισε μια θέση στο Dock μου, αλλά και στην Επιφάνεια εργασίας μου. Γιατί μην ξεχνάμε... είναι διαθέσιμο τόσο για Mac όσο και για Windows.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Insync: Το Dropbox του Google Docs;”

  1. Ο/Η ioannis λέει:

    Ποιος είναι ο δωρεάν χώρος στο Google Docs;
    Επίσης αντίστοιχη εφαρμογή και για iPhone;
    Το DropBox έχει εφαρμογή για iPhone και έχει 2GB δωρεάν χώρο. Αξίζει να κάνουμε την μετάβαση;