Το YouTube δοκιμάζει το live streaming

Αρχικά επρόκειτο για φήμες άλλα το YouTube φρόντισε ώστε αυτές να επιβεβαιωθούν. Αναφερόμαστε στην δυνατότητα live streaming που θα διαθέτει η σελίδα, κάτι το οποίο ξεκίνησε ήδη αν και δοκιμαστικά. Η νέα πλατφόρμα όχι μόνο προβάλει ότι επιθυμεί ο εκάστοτε broadcaster, με χρήση μιας απλής κάμερας, άλλα δίνει και την δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους χρήστες με live σχολιασμό.

Προς το παρόν υπάρχουν τέσσερις σελίδες-συνεργάτες του YouTube, που προβάλουν ζωντανά και αυτές είναι οι HowcastNext New NetworksRocketboom, και Young Hollywood. Αξιολογώντας τα αποτελέσματα των δοκιμών, θα διαπιστωθεί αν και με ποιον τρόπο θα διευρυνθεί η πλατφόρμα. Φυσικά δεν περιμένουμε να δοθεί η δυνατότητα live streaming σε οποιονδήποτε! Ωστόσο μένει να διαπιστωθεί αν μπορεί το YouTube να διαχειριστεί την μετάδοση από πολλά κανάλια και ταυτόχρονα την αλληλεπίδραση με τους χρήστες.

Το εγχείρημα έχει να κάνει με την προσπάθεια της Google να κάνει το YouTube επικερδές και αν και στο παρελθόν υπήρξαν κάποια webcasts από την σελίδα πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη πλήρη live streaming πλατφόρμα.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.