Πως θα πάρετε δωρεάν θήκη ή το Bumper που δίνει η Apple για το iPhone 4

Τώρα που το iPhone 4 ήρθε -επιτέλους- στην Ελλάδα, καιρός είναι να περάσουμε σε περισσότερο πρακτικές πληροφορίες για τους νέους κατόχους του. Σύμφωνα με το iPhoneHellas.gr, όσοι Έλληνες χρήστες αγοράσουν τη συσκευή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010 θα δικαιούνται να παραγγείλουν μια δωρεάν θήκη ή το προστατευτικό Bumper που προσφέρει η Apple λόγω του γνωστού προβλήματος με την κεραία της συσκευής.

Αν αγοράσεις ένα iPhone 4 πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2010, είναι πολύ πιθανό ότι δικαιούσαι ένα δωρεάν προστατευτικό Bumper ή μια από τις επιλεγμένες θήκες τρίτων κατασκευαστών για το iPhone 4, προσφορά της Apple.

Για να διεκδικήσεις ένα προστατευτικό Bumper ή μια άλλη θήκη, απλά συμπλήρωσε την online αίτηση, σημειώνοντας και τους μοναδικούς αριθμούς σειράς και IMEI του iPhone σου και διάλεξε αν προτιμάς προστατευτικό Bumper ή θήκη. Θα στείλουμε τη θήκη απευθείας στη διεύθυνσή σου χωρίς καμία χρέωση.

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί εντός 30 ημερών από την αγορά του iPhone 4. Για να έχεις δικαίωμα συμμετοχής, πρέπει να αγοράσεις ένα iPhone 4 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

Οι διαθέσιμες θήκες είναι:

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.