[Update] Oι τελευταίες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα του iPhone 4 από Vodafone και Cosmote

Η Vodafone φαίνεται πως κερδίζει στα σημεία την άτυπη μάχη του iPhone 4 με τη Cosmote καθώς σύμφωνα με το site MacLand.gr η εταιρία έχει ξεκινήσει τη διάθεση περιορισμένου αριθμού iPhone 4 στη Ρόδο. Σε επικοινωνία που είχα νωρίτερα σήμερα με την Vodafone, η εταιρία δεν αποκάλυψε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής, σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που έχω από την αρχή της εβδομάδας η συσκευή αναμένεται να "ντεμπουτάρει" πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή 27 Αυγούστου. Αν πιστέψουμε το MacLand μάλιστα, η τιμή της συσκευής από τη Vodafone αναμένεται να φθάσει τα 700€ για τα 16GB, ενώ 32GB θα κοστίζει 800€. Για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, να σας θυμήσουμε πως το iPhone 4 πωλείται από το αγγλικό Apple Store για 610€ και 730€ αντίστοιχα.

Στον αντίποδα, η Cosmote έχει ενημερώσει πως θα ανακοινώσει την άφιξη της συσκευής μέσα από το -νέο- λογαριασμό της στο Twitter ενώ με σημερινό tweet αποκάλυψε πως "Η διαθεσιμότητα της συκευής θα είναι πολλαπλάσια της περσινής". Πληροφορίες για τη τιμή διάθεσης της συσκευής από το δίκτυο της Cosmote δεν έχουν γίνει γνωστές, το Away ωστόσο είναι σε θέση να γνωρίζει πως στο πρόγραμμα Cosmote 60, η εταιρία δίνει επιδότηση ύψους 480€ για συμβόλαιο 18 μηνών με την εταιρία.

Εσείς θα αγοράσετε το iPhone 4;

[Update: 18:25] Η Cosmote ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά επίσημα ότι η διάθεση του iPhone από την εταιρία θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 27/8.

Σχολιάστε >
21 σχόλια
|
Κατηγορίες:

21 απαντήσεις στο “[Update] Oι τελευταίες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα του iPhone 4 από Vodafone και Cosmote”

  1. Ο/Η JohnKarak λέει:

    Όχι. Εκτός από την καλύτερη οθόνη και την καλύτερη κάμερα, δεν θεωρώ ότι προσφέρει κάτι παραπάνω το iPhone 4, αναφέρομαι σε όσους έχουν το 3GS φυσικά.

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Θα συμφωνήσω, οι αλλαγές είναι λίγες στο hardware για να δικαιολογούν την αλλαγή από το 3GS. Ευτυχώς εγώ έχω μείνει με το 3G.. οπότε αξίζει περισσότερο.