Η καλύτερη κάρτα γραφικών (σε λογική τιμή) για το StarCraft II

Φαντάζομαι ότι πολλοί θα γνωρίζετε ή έστω έχετε ακούσει για το νέο μεγάλο παιχνίδι της Blizzard, το StarCraft II, που έκανε την εμφάνιση του πριν λίγες μέρες (αν και οι beta testers είχα αρχίσει να το παίζουν από το Πάσχα). Όπως είναι λογικό, μιας και είναι ένα παιχνίδι με ιστορία (πρόγονος του Warcraft), πολλοί είναι αυτοί που ήθελαν να το παίξουν με όσο πιο καλά γραφικά γίνεται. Μάλιστα, το TechSpot πρόλαβε και έβγαλε έναν οδηγό για το ποια hardware setups θα κάνουν αυτό το rts game να πετάει.

Πολλοί έλεγαν ότι κάποιος θα χρειάζεται μία πανάκριβη κάρτα γραφικών για να καταφέρει να παίξει, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι όλες οι σύγχρονες κάρτες γραφικών είναι σε θέση να τρέξουν το παιχνίδι σε low και medium details. Όποτε, ακόμα και αν δεν έχετε κάποιο τέρας PC με υδρόξυψη, μπορείτε να το παίξετε άνετα.

Στη περίπτωση τώρα που ενδιαφέρεστε για μία νέα κάρτα γραφικών και θέλετε να παίξετε και το StarCraft II, τότε η καλύτερη λύση είναι η GeForce GTX 460. Πρόκειται για μία νεά κάρτα που βγήκε στην αγορά πρόσφατα και σε αρκετά λογική τιμή θα έλεγα (περίπου €200). Τώρα βέβαια αν θέλετε να ξοδέψετε έναν βασικό μισθό (ή και παραπάνω) για μία κτήνος κάρτα γραφικών, είναι δικιά σας απόφαση.

[via] [via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Η καλύτερη κάρτα γραφικών (σε λογική τιμή) για το StarCraft II”

  1. Ο/Η @everydaypanos λέει:

    "Τώρα βέβαια αν θέλετε να ξοδέψετε έναν βασικό μισθό (ή και παραπάνω) για μία κτήνος κάρτα γραφικών, είναι δικιά σας απόφαση." #epicfail

    Από πότε έγινε μονάδα μέτρησης ο βασικός μισθός ενός Έλληνα; Απ' ότι έχω καταλάβει είναι πολύ χαμηλός και δεν χρειάζεται να τον διαφημίζουμε κι' όλας.

  2. Ο/Η Aggelos λέει:

    re file exw na se rwtisw p me provlimatizei.8elw na paizw windows offline games xwris na kollaei kai na einai se max epidwsh to paixnidi gia arketo kairo(1.5-2 xronia) poia karta 8a m ta prosferei auta?