Το troktiko αναστέλλει την λειτουργία του

"Σήμερα η κηδεία του μεγάλου Σωκράτη Γκιόλια" γράφει ο τίτλος του τελευταίου post στο troktiko.blogspot.com, και ενώ στην συνέχεια μιλάει για το πρόσωπο του γράφει για την Κηδεία του , η οποία πραγματοποιείται σήμερα στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως στις 4:30 , ανακοινώνει στο τέλος... την αναστολή λειτουργίας της Ιστοσελίδας. Περισσότερες πληροφορίες δυστυχώς δεν γράφτηκαν- δηλαδή δεν γνωρίζουμε την διάρκεια της αναστολής. Πιστεύω ότι αυτή η "αναστολή" θα είναι για μια μικρή περίοδο και ότι έχει περισσότερο να κάνει με τον θάνατο και την κηδεία του Σωκράτη, και όχι για τις συνθήκες αυτού ή νομικούς λόγους.

[via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Το troktiko αναστέλλει την λειτουργία του”

  1. Ο/Η George λέει:

    Μάλιστα. Χθες όμως το troktiko προσπαθούσε να μας πείσει ότι ο μακαρίτης ο Γκόλιας ΔΕΝ είχε καμμία σχέση με το troktiko!!! Μετά από την αναστολή δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι έλεγαν αλήθεια :)

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Κάποια στιγμή χθες είχαν αναρτήσει ένα post και έλεγαν ότι το Troktiko ήταν το όραμα του Γκόλια. Έκαναν αρκετές κωλοτούμπες αλλά τελικά το επιβεβαίωσαν.

  2. Ο/Η vassilis λέει:

    τι κωλοτούμπες έκαναν δηλαδή?
    Το ειπαν καθαρά ότι ηταν όραμα του Γκιόλια και ιδέα δική του αλλά δεν ήταν ο ίδιος πίσω απο αυτό, την υλοποίηση την έκαναν αλλη με τις ίδιες ιδέες προφανώς.

    Η αναστολή προφανώς θα είναι για να παρευρεθούν στη κηδεία, δεν είναι λογικό?

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Στην αρχή είπαν ότι το Troktiko δεν είχε καμία σχέση με τον Γκιόλια και πως απλά τα παιδιά που έγραφαν στη σελίδα τον ήξεραν. Στη συνέχεια κατέβασαν το συγκεκριμένο post και ανέβασαν ένα καινούργιο το οποίο έλεγε ότι το troktiko ήταν όραμα και ιδέα του Γκιόλια. Επίσης σχολίασαν για το προηγούμενο post τους "όσο για το κείμενο που μπήκε νωρίτερα,συγχωρέστε μας υπάρχουν και νέα παιδιά που όντως δεν γνώριζαν το Σωκράτη μας και το ΟΡΑΜΑ του για το οποίο και πλήρωσε."

      Δες εδώ http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_18...

      Αυτό που "βγάζει" το παραπάνω κείμενο είναι η παραδοχή ότι ο Γκιόλιας ήταν ένας από τους ιδρυτές του Troktiko. Όσο για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας, τη θεωρώ λογική.