The SixtyOne - όταν η μουσική συναντά το adventure

To 'The SixtyOne' είναι ένα διαδραστικό site μουσικής. Τα στοιχεία όμως που εισάγει νομίζω οτι είναι πρωτοποριακά και αξίζει την προσοχή σας. Στο site αυτό μπορείτε να ακούσετε μουσική η οποία δεν κυκλοφορεί, ανεξάρτητοι καλλιτέχνες και μικρές εταιρίες (labels) ανεβάζουν την μουσική τους και την διαθέτουν. Εσείς με τις επιλογές σας θα αναδείξετε τους καλύτερους. Λίγο πολύ αυτά είναι γνωστά και από άλλα παρόμοια site, όπως για παράδειγμα το δημοφιλές Jamendo, η διαφορά στο 'The SixtyOne' είναι ο τρόπος που γίνεται η επιλογή, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ θυμίζει adventure game!!

Καταρχήν προτείνω να κάνετε login, μπορείτε είτε με το Facebook account σας, είτε δημιουργώντας ένα λογαριασμό απο την αρχή. Στη συνέχεια, θα παρατηρήσετε οτι το site έχει μια μικρή μπάρα πάνω δεξιά η οποία γράφει Quests. Προς το παρόν υπάρχουν 6 Quests για όποιος θέλουν να ακολουθήσουν. Τα Quests αυτά σας δίνουν πόντους, ανάλογα το quest έχετε 'reputation' πόντους και καρδούλες! Τις καρδούλες τις χρειάζεστε για να βαθμολογείτε, και όσο βαθμολογείτε και το συγκρότημα, τραγούδι ανεβαίνει στο chart, τόσο ανεβαίνει το reputation το δικό σας.

Με άλλα λόγια, ανεβαίνει η φήμη σας, σαν κριτικός μουσικής. Το site προσφέρει φυσικά και όλα τα social καλούδια, share μουσικής, playlist κλπ. Επίσης αν επιλέξετε μουσική CC (Creative Commons) από το μενου popular, θα δείτε να είναι διαθέσιμη και για download. Αν θέλετε λοιπόν να ανακαλύψετε νέες μουσικές αυτό το καλοκαίρι, μην διστάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο 'The SixtyOne'

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.