Η θήκη λύση στο πρόβλημα του iPhone 4

Το πιο δυνατό της όπλο επιστράτευσε η Apple για την συνέντευξη τύπου σχετικά με το πρόβλημα στο σήμα του iPhone 4, κι αυτό ακούει στο όνομα Steve Jobs. Όταν αγγίξει κανείς το iPhone 4 στην κάτω αριστερή πλευρά του μειώνεται το σήμα (!) και ποια είναι η λύση; Το να χρησιμοποιείτε θήκη.

Μάλιστα η Apple πρόκειται να διαθέσει θήκες για την συσκευή της δωρεάν και μάλιστα και από άλλους κατασκευαστές, αφού δεν προλαβαίνει να κατασκευάσει τόσες όσες τα iPhones με το δικό της σήμα. Επίσης θα καλύψει τα έξοδα κατόχων, που έχουν ήδη αγοράσει κάποια θήκη, αρκεί να μην προέρχεται από άλλο κατασκευαστή.

Όσον αφορά το πρόβλημα αυτό καθ' αυτό δεν εντοπίζεται μόνο στο iPhone 4, άλλα σύμφωνα με τον Steve Jobs και στα BlackBerry Bold 9700, Droid Eris, Omnia II και άλλα smartphones, απλά στην συσκευή της Apple είναι περισσότερο εμφανές λόγω της γραμμής, που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι μόλις το 0.55% των χρηστών κάλεσε το τμήμα υποστήριξης της Apple για να παραπονεθεί για προβλήματα σήματος. Αν και τα ακριβή νούμερα δεν τα δίνει στην δημοσιότητα, αφού δεν τα παρέχει και η AT&T, φαίνεται ότι οι κλήσεις για το iPhone 3Gs είναι τριπλάσιες απ' ότι εκείνες, που αφορούν προβλήματα σήματος στο iPhone 4.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Η θήκη λύση στο πρόβλημα του iPhone 4”

  1. Ο/Η George Argyrakis λέει:

    Άσχημα νέα και σημαντικό χτύπημα στην αξιοπιστία της Apple. Νέα συσκευή συνοδεύεται από update στο firmware και δώρο θήκη ! Το πρόβλημα στο hardware είναι προφανές.
    Ωστόσο o Steve Jobs και τα media έχουν και πάλι το τρόπο να μειώσουν τις επιπτώσεις -οικονομικές και μή- των παραπάνω εξελίξεων.
    Άραγε το άσπρο iphone 4 γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα? Μάλλον αυτό δεν θα θέλει θήκη.

    Καλημερα