Συνέδρια και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα

Πόσες φορές έτυχε να μάθετε για κάποιο σεμινάριο, που ναι μεν σας ενδιέφερε άλλα τελικά... το χάσατε γιατί δεν ενημερωθήκατε γι' αυτό εγκαίρως; Εγώ αρκετές! Κάποιες φορές είχα σκεφτεί ότι θα ήταν καλό να ενημερώνομαι για όλα αυτά, όπως και για διάφορα συνέδρια από μια πηγή, όπου θα συγκεντρώνονται, κι όχι μόνο με πληροφορίες φίλων και συνεργατών. Ομολογώ πως για διάφορους λόγους δεν το είχα ψάξει και πολύ, άλλα στα πλαίσια των συνεργασιών για το TEDxThessaloniki έπεσα πάνω στο Semifind.gr, που αποτελεί μια κατά κάποιο τρόπο λύση σε αυτό που έψαχνα.

Πρόκειται για μια σελίδα όπου ο καθένας μπορεί να βρει το σεμινάριο ή το συνέδριο, που τον ενδιαφέρει, είτε είναι επαγγελματίας ή άνεργος, είτε φοιτητής. Μάλιστα υπάρχουν δώδεκα θεματικές ενότητες για να γίνει ευκολότερη η αναζήτηση, και αυτές περιλαμβάνουν Επαγγελματικά, Βιομηχανία, Πληροφορική, Εκπαίδευση, Ψυχολογία, Τέχνη & Πολιτισμό κ.α όπως και για σεμινάρια τύπου e-learning. Για κάθε συνέδριο ή σεμινάριο ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει σημαντικές πληροφορίες, όπως είναι η περιγραφή του, το κόστος, οι εισηγητές κλπ. Βέβαια μπορεί να αποτελέσει βοήθημα και γι' αυτούς που επιθυμούν να διοργανώσουν ένα συνέδριο, με πληροφορίες για συνεδριακούς χώρους.

Η σελίδα έχει μερικές ελλείψεις (πχ μπορούμε να δούμε συνεδριακούς χώρους μόνο στην Αθήνα), οι οποίες ελπίζω πως θα καλυφθούν. Παραμένει όμως μια πολύ καλή ελληνική προσπάθεια, που προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήσιμες πληροφορίες από το χάος του διαδικτύου και ελπίζω να δούμε κι άλλες παρόμοιες!

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Συνέδρια και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα”