Η Symantec αγοράζει τη VeriSign για $1,28 δις

Σύμφωνα με μία ανακοίνωση της, η Symantec θα αγοράσει ένα τμήμα της VeriSign, μία εταιρεία που ειδικεύεται στην ασφάλεια διαδικτύου. Πληρώνοντας το αντίτιμο των $1,28 δισεκατομμυρίων, η Symantec θα αποκτήσει τα secure sockets layer (SSL) certificate services, μαζί με τα public key infrastructure (PKI) services καθώς και τα services προστασίας και ελέγχου ταυτότητας που έχει αναπτύξει η VeriSign. Ακόμη, η Symantec με αυτά τα λεφτά απόκτησε και την πλειοψηφία των μετοχών της VeriSign Japan.

Η τελευταία της συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2010, ενώ η συμφωνία των $370 εκατομμυρίων για την απόκτηση των PGP και GuardianEdge μάλλον θα κλείσει στο τέλος αυτού του τριμήνου. Από ότι φαίνεται, με αυτές τις αγορές που κάνει η Symantec θα μεγαλώσει αρκετά το portfolio της και θα μετατραπεί σε one-stop shop για ηλεκτρονική ασφάλεια.

Η Symantec αναφέρει ότι μετά τις παραπάνω αγορές, θα μπορεί να εγγυηθεί την παροχή απλής και ασφαλής πρόσβασης σε οτιδήποτε από οπουδήποτε. Ακόμη θα μπορεί να αποτρέψει τις απάτες ταυτότητας και να κάνει την online εμπειρία πιο φιλική προς το χρήστη και χωρίς προβλήματα.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.