Το iPhone σκοτώνει τη σεξουαλική ζωή σας

Το ξέρω ότι ο τίτλος έρχεται σε αντίθεση με το νέο για το ότι το 54% των γυναικών προτιμάει τους άντρες με iPhone, αλλά ήρθε στο φως και άλλη μία έρευνα σχετικά με την σεξουαλική ζωή στο σπίτι. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, πάνω από το ένα τέταρτο των γυναικών που ερωτήθηκαν, κατηγορούν το internet, τα emails και τα smartphones ότι μειώνουν την ποιότητα της “δράσης” που λαμβάνει χώρα στη κρεβατοκάμαρα τους. Βέβαια το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών, θεωρεί ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη για το πρόβλημα που δημιουργείται, την έχουν οι πολλές εργάσιμες μέρες και το φορτωμένο πρόγραμμα που προκαλούν εξάντληση. Ωστόσο, το 28% των γυναικών που ρωτήθηκαν, κατηγορεί ότι το ίδιο επιζήμια για την σεξουαλική ζωή είναι τόσο το iPhone όσο και τα BlackBerry. Πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα απάνταγαν οι άντρες των γυναικών αυτών για τα συγκεκριμένα θέματα.

Η έρευνα διεξήχθη από την φαρμακευτική εταιρεία Bayer, η οποία (όχι συμπτωματικά) αγόρασε τα δικαιώματα ενός φαρμάκου που αναπτύσσεται για τη γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία (δηλαδή κάτι σαν το Viagra για τους άντρες). Λογικά αυτή η μελέτη θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση του φαρμάκου, ωστόσο τα αποτελέσματα που φάνηκαν λίγο περίεργα. Σίγουρα, οι άντρες έχουμε μία εμμονή με εργασία που κάποιες φορές μπορεί να αποσπάσει την προσοχή μας από τις γυναίκες (καλά όχι και πολύ συχνά). Ωστόσο όμως, δεν είναι μόνο οι άντρες workaholics. Πολλές γυναίκες σε καίριες θέσεις τσεκάρουν συνεχώς τα emails τους και ασχολούνται με το διαδίκτυο και οι άντρες αυτών των γυναικών σίγουρα θα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με τις γυναίκες που ρωτήθηκαν στην έρευνα.

Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο που η δικαιολογία για δουλειά θα είναι πρόφαση για να παίξουμε με το iPhone.

[via & via] [via]

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Το iPhone σκοτώνει τη σεξουαλική ζωή σας”

  1. Ο/Η noname λέει:

    Έλεος ρε παιδιά με το iphone και την Apple! Σαν κολημμένα παιδάκια κάνετε. Tόσα ωραία κινητά έχουν οι άλλες εταιρίες, τόση τεχνολογία έχουν οι άλλες εταιρίες σε υπολογιστές software κλπ. Σαν άρρωστοι με μια εταιρία που μόνο φιγούρα είναι. Το σχόλιο είναι καλοπροαίρετο. Πόσοι έχουν υπολογιστές apple και iphone από αυτούς που σας διαβάζουν; το έχετε ελέγξει; Κατάντησε πραγματική αηδία αν σκεφτείτε τις απίστευτες δυνατότητες που έχουν τα άλλα κινητά με απίστευτες φωτογραφικές, software, που απογειώνει κλπ.

    Σκεφτείτε λίγο..... μόνο λιγάκι

    • Ο/Η chaliotis λέει:

      Χεμ, προσωπικά εμένα μ'αρεσει το N900 της Nokia, το iPhone δε μ'άρεσε ποτέ σα κινητό (αν και θέλω να το δω με το iPhone OS 4). Πάντως το τελευταίο χρόνο έχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο που χρησιμοποιεί Mac και άλλα προϊόντας της Apple.

    • Ο/Η @everydaypanos λέει:

      Στο Top Gear δείχνουν μόνο Ferrari, Lamborghini και γενικά μάρκες που δεν έχουν φτηνά cars. Ο κόσμος διαμαρτύρεται, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ενώ ας πούμε το 5% του κόσμου ενδιαφέρεται για το νέο VW Polo, το υπόλοιπο 95% θα προτιμούσε να μείνει 1 εβδομάδα στη Somalia παρά να δει το Polo στην τηλεόραση.
      Ενώ για μια Aston Martin, μόνο το 0,25% μπορεί να την αγοράσει αλλά το 90% την θέλει.
      Το iPhone το έχουν λίγοι. Το θέλουν όλοι. Και τα περί τεχνολογίας πιυ έχουν οι άλλοι, είναι απλά λάθος. Είναι πολύ πίσω. Εδώ και χρόνια. Όχι φέτος. Κρίμα για την Ευρώπη.

  2. Ο/Η noname λέει:

    Το Top Gear το φτιάχνουν κάτι Άγγλοι gay?

    Όταν το Iphone δεν έχει βασικές λειτουργίες, ούτε καν το http://www.away.gr δεν απεικονίζεται σωστά σε αυτό, ούτε στο Ipad... τι ασχολείστε με αυτό; Δεκάδες άλλα κινητά δείχνουν τέλεια ιστοσελίδες, τραβάνε φωτογραφίες και video με πραγματικά απίθανη ποιότητα, έχουν mediaplayers που παίζουν τα πάντα... Δεν έχω κανένα μίσος ή εμπάθεια για την Apple, απλά λέω ότι υπάρχουν πραγματικά αριστουργήματα τεχνολογίας που είναι χιλιόμετρα μπροστά.

    Το λέω σαν παρατήρηση για το away γιατί ένα στα τέσσερα posts αφορούν την Apple, η οποία δεν προσφέρει στην τεχνολογία όσα θα μπορούσε πραγματικά αλλά επιδιώκει να παγιδεύει τους αγοραστές στο store της.

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Η σωστή σου παρατήρηση για τον αριθμό εμφανίσεων θεμάτων της Apple στο Away έχει μια πολύ απλή εξήγηση. Η εταιρία έχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για εμάς στο κομμάτι της κάλυψης, από το iPhone και το iPad μέχρι το iTunes και το MobileMe, ενώ πλέον και τα οικονομικά της στοιχεία πλησιάζουν αυτά της Microsoft. Αν θέλεις να κάνεις μια λίστα με τις 5 εταιρίες που απασχολούν πιο συχνά τα ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο, η Apple είναι σίγουρα ανάμεσα τους μαζί με την Google, την Microsoft κ.α.

      Θέλοντας και μη λοιπόν πρέπει να καλύπτουμε νέα τα οποία αφορούν και την Apple, διότι πολύ απλά το μέγεθος της είναι τεράστιο για να την αγνοήσουμε. Το θέμα που θίγεις περί "παγίδας για τους καταναλωτές" είναι τεράστιο και πολύ σοβαρό, σίγουρα θα είναι ένα από τα επόμενα άρθρα μας στο AwayNotes.