Θέλουμε πραγματικά να ακούμε τις απόψεις σας και το νέο comments system το αποδεικνύει

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο λειτουργίας κάτω από την αγκαλιά του WordPress και περισσότερα από 5.000 σχόλια, νομίζουμε πως ήρθε η ώρα για μια ουσιαστική αλλαγή που θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο το κομμάτι της συζήτησης που αναπτύσσεται στο Away. Για αυτό το λόγο κρίναμε σκόπιμο να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε την build-in πλατφόρμα σχολιασμού που έχει το WordPress και να εμπιστευτούμε την, σαφώς καλύτερη, Intense Debate. Πάμε να δούμε τι αλλάζει με το νέο comment system μας.

1. Universal Login

Στο εξής υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθείτε με το Away χρησιμοποιώντας απευθείας τον λογαριασμό σας στο Twitter, το Facebook, το WordPress.com ή ακόμα και το OpenID σας. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως πλέον δεν θα χρειάζεστε να γράφετε τα στοιχεία σας ξανά και ξανά όταν θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο, ενώ θα έχετε καλύτερο έλεγχο αλλά και άμεση δυνατότητα για social share των όσων γράφετε. Αν πάλι δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τους social λογαριασμούς σας, το σεβόμαστε, μπορείτε απλά να καταχωρήσετε σχόλιο ως ανώνυμος χρήστης.

2. Comments Threading and Reply

Τα σχόλια έχουν πιο καθαρή δομή, ενώ θα μπορείτε να απαντήσετε απευθείας σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο, αρκεί να πατήσετε το "Reply" το οποίο βρίσκεται ακριβώς από κάτω από το σχόλιο το όποιο σας ενδιαφέρει. Παράλληλα μπορείτε να κάνετε αυτόματο spell check (διαθέσιμο μόνο στα αγγλικά) ή να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα τη δική σας ψηφοφορία απευθείας από το Away. Cool έτσι;

3. Καλύτερο Moderation

Αυτό αφορά εμάς, αλλά ενδιαφέρει και εσάς. Πλέον είμαστε σε θέση να παρακολουθούν πιο εύκολα τα σχόλια που γίνονται στο Away για να είμαστε σίγουροι πως δεν περνάει τίποτα το όποιο δεν πρέπει να περάσει. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση προσπάθεια λογοκρισίας ή οτιδήποτε σχετικό από μέρους μας, το αντίθετο μάλιστα. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται απευθείας χωρίς να απαιτείται έγκριση από εμάς, η συντακτική ομάδα ωστόσο θα έχει το δικαίωμα να κατεβάσει κάποιο σχόλιο το οποίο περιέχει υβριστική ή εμπρηστική γλώσσα. Γιατί οι καλές συζητήσεις, κάνουν τις καλές κοινότητες.

Καλά comments :),

Dimitris

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Θέλουμε πραγματικά να ακούμε τις απόψεις σας και το νέο comments system το αποδεικνύει”

  1. Ο/Η @everydaypanos λέει:

    Όπως είπε και ο επαΐοντας Scobleizer: "So, let the commenting wars begin!" (http://scobleizer.com/2008/05/14/seesmic-disqus-a... )

    (To IntenseDebate είναι ένα Auttomatic Joint που κάνει και το "μέτριο" WordPress(sorry). Οπότε είναι η πιο ασφαλής λύση. To Tumblr έχει Disqus built-in. Νομίζω ότι τέτοια Comments, που είναι Ajax, δεν "παίζουν" καλά με search engines. Indexing κ.λπ.)

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Το Disqus δεν μας βόλευε καθόλου, το είχαμε χρησιμοποιήσει πιλοτικά για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο παρελθόν και ήταν γεμάτο bugs. Ελπίζω να σε βολέψει το νέο σύστημα ;)

  2. Ο/Η JohnKarak λέει:

    Εύχρηστο φαίνεται το νέο σύστημα! Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου μετά από κάποιο διάστημα χρήσης του!

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Είναι εύχρηστο, και μου φαίνεται καλύτερη λύση από το Disqus που είναι η επιλογή των περισσοτέρων... ελπίζω να μας βολέψει!