Apple iΚέρδος: Περισσότερα κέρδη από τις συσκευές i ~

Η Apple ανακοίνωσε τα κέρδη της για το 2ο τετράμηνο του χρόνου και ... φυσικά το Διαδίκτυο ξεχείλισε από γραφήματα και αναλύσεις οι οποίες δείχνουν πόσο καλά πάνε τα κέρδη της Apple. Το συγκεκριμένο γράφημα βέβαια που σας παραθέτουμε πιο πάνω είναι αρκετά πιο ενδιαφέρον.

Μπορεί να μιλάμε καθημερινά για την θέση της Apple στον κόσμο τον υπολογιστών- αλλά τι γίνεται με τον κόσμο των φορητών συσκευών; Είναι ξεκάθαρο όπως βλέπετε και από τα χρωματιστά σχήματα πιο πάνω- το iPhone το iPod και το iTunes αποτελούν τα βασικά κέρδη της εταιρίας. Το γράφημα πάει αρκετά πίσω, ως τον Ιούνιο του 2007, αλλά αυτό δε μας ενοχλεί - κοιτάξτε πως ανεβαίνουν τα κέρδη όσο πλησιάζουμε τον Μάρτιο του 2010. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή όλα τα i προϊόντα θα αποτελούν τα περισσότερα κέρδη ακόμη και από τα Mac.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Apple δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την σειρά Mac, και φυσικά ούτε οι fanboys - αν και για να λέμε την αλήθεια φαίνεται να έχουν διαχωριστεί πλέον σε iPhone/iPad  fans και κλασσικοί OSX fans. Oι fans των φορητών συσκευών της Apple πιστεύω θα συνεχίσουν να αυξάνονται- λέτε τα νέα macbook να καταφέρουν κάτι παρόμοιο για αυτή την πλευρά της εταιρίας;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.