Διέρρευσε η beta έκδοση του Service Pack 1 των Windows 7

Η Microsoft ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου Service Pack για τα Windows 7, ωστόσο από ότι φαίνεται δε πρέπει να είναι πολύ μακριά καθώς διέρρευσε μία έκδοση του κώδικα. Το γνωστό τεχνολογικό blog GeekSmack ήταν σε θέση να αποκτήσει ένα αντίγραφο της beta έκδοσης του Service Pack και δημοσίευσε screenshots για να το αποδείξει. Το αρχείο έχει την υπογραφή 6.1.7601.16537.amd64fre.win7.100327-0053 και από ότι φαίνεται έγινε compile πολύ πρόσφατα, στις 27 Μαρτίου, χρησιμοποιώντας ένα 64-bit σύστημα της AMD.

Η εγκατάσταση του Service Pack έγινε πολύ γρήγορα σύμφωνα με το GeekSmack, σε σύγκριση βέβαια με το SP 1 των Windows Vista, ωστόσο άλλες αλλαγές δεν ήταν άμεσα εμφανής. Ανάμεσα στα νέα features που υπάρχουν στο SP1, είναι μία updated έκδοση του Remote Desktop client που εκμεταλλεύεται μία νέα πλατφόρμα για Remote Access που έχει την ονομασία RemoteFX. Ακόμη υπάρχει μία προσθήκη στα Windows Server 2008 R2, η οποία ονομάζεται “Dynamic Memory” και επιτρέπει στη Virtual Memory να ρυθμιστεί on the fly.

Τα υπόλοιπα που έχουν προστεθεί στο SP1 είναι κάποια μικρά updates, καθώς και τα προηγούμενα hotfixes που είχαν βγει κατά καιρούς. Ακόμη πολλοί έχουν και την ελπίδα ότι η Microsoft στο κανονικό SP1 θα συμπεριλάβει και υποστήριξη για USB3, καθώς και νέες εκδόσεις για BlueTooth και Wi-Fi. Tώρα για το πότε θα βγει η κανονική έκδοση δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά υπολογίζεται κάπου το Σεπτέμβριο του 2010, ενώ κάπου τον Ιούνιο θα βγει μία beta έκδοση του SP1.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.