Η Microsoft συνεργάστηκε με την PrimeSense για το Project Natal

Η Microsoft άρχισε σιγά σιγά να δημοσιεύει πληροφορίες για το περίφημο Project Natal. Σύμφωνα λοιπόν με την Microsoft, μία από τις εταιρείες με την οποία συνεργάστηκε (ίσως και η μοναδική) πάνω στις περιφερειακές δυνατότητες του 3D-sensing, ήταν η PrimeSense. Πιο συγκεκριμένα ο Ian Spllinger είπε τα εξής λόγια:

“PrimeSense has delivered an important component to the technology”

Βέβαια για να καταφέρει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Xbox 360, η ομάδα ανάπτυξης του, έπρεπε να τροποποιήσει το αρχικό σχέδιο της PrimeSense. Δυστυχώς μόνο αυτά ανακοίνωσε στον κόσμο η Microsoft, ωστόσο πιστεύω ότι όσο πλησιάζει το E3, όλο και περισσότερες πληροφορίες θα βγουν στη δημοσιότητα.

Τέλος να αναφέρω ότι η Microsoft πρόσφατα άρχισε να μοιράζει προσκλήσεις για την εκδήλωση που έχει κανονίσει για να παρουσιάσει το Project Natal , την Κυριακή στις 13 Ιουνίου, 2 μέρες πριν το E3 (15-17 Ιουνίου). Τώρα για το πότε θα το δούμε στα μαγαζιά, δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία. Ωστόσο κυκλοφορεί η φήμη ότι θα βγει στην αγορά αυτό το καλοκαίρι και η τιμή του θα είναι κοντά στα $80.

[via] [via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.