LG Portable Theater XF2: φορητός σκληρός δίσκος 2.0

Εδώ και αρκετά χρόνια έχω βάλει για τα καλά στη ζωή μου τη λύση του εξωτερικού σκληρού δίσκου για αποθήκευση δεδομένων. Κάτι το μέγεθος των αρχείων μου (περί τα 2,5 ΤΒ τη στιγμή που μιλάμε), κάτι η μικρή χωρητικότητα των εσωτερικών δίσκων, με έχουν οδηγήσει στην αγορά τριών εξωτερικών σκληρών δίσκου, και ενός φορητού σκληρού για on-the-go μεταφορές δεδομένων. Αναπόφεκτά, όταν λάβαμε πριν λίγες ημέρες το ΔΤ της LG με το οποίο η εταιρία παρουσίαζε το LG Portable Theater XF2, απλά κόλλησα. Και αυτό γιατί, όπως γράφω και στο τίτλο, μάλλον η LG θέλει να παρουσιάσει ένα φορητό σκληρό δίσκο 2.0, ο οποίος θα είναι έτοιμος να καλύψει τις ανάγκες της multimedia εποχής.

Όπως αναφέρει το ΔΤ:

Στο εσωτερικό του νέου XF2 Portable Theater της LG, βρίσκονται 500 gigabyte αποθηκευτικού χώρου, που ικανοποιούν τις ανάγκες αποθήκευσης και μεταφοράς μουσικής, ταινιών, βίντεο και φωτογραφιών για προβολή και ακρόαση υψηλής ευκρίνειας. Παράλληλα, η θύρα HDMI 1.3 προσφέρει ανάλυση Full HD 1080p, ενώ η υποστήριξη DTS 2.0+Digital Out και Dolby Surround, εγγυώνται μια απολαυστική high definition οπτικοακουστική εμπειρία, όταν οι χρήστες συνδέσουν τον XF2 Portable Theater με τηλεοράσεις PDP, LED & LCD.

Ειδικότερα, ο παράγοντας «συμβατότητα» είναι το καταλυτικό σημείο, καθώς ο νέος φορητός εξωτερικός σκληρός δίσκος μπορεί να αναπαράγει τα περισσότερα σύγχρονα αρχεία ήχου και εικόνας, όπως H.264, MKV, Xvid, VOB, Mpeg2-4, DivX, MP3, WMA, αλλά και τους γνωστότερους τύπους αρχείων φωτογραφιών. Χάρη στα μοναδικά τεχνικά του χαρακτηριστικά, ο LG XF2 Portable Theater αναπαράγει και υπότιτλους σε μορφή SRT και SUB, ενώ η θύρα USB 2.0 εξασφαλίζει άμεση συνδεσιμότητα και ταχύτατη μεταφορά των δεδομένων. Τέλος, ο νέος σκληρός δίσκος είναι απόλυτα συμβατός με τα Windows 7, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση και την αποθήκευση των δεδομένων μέσα από το «διαδραστικό» μενού λειτουργίας της συσκευής.

Και όλα αυτά με 159 Ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ). Το θέλω για το review, πάει και τελείωσε...

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.