Η απάντηση της Sony στο Project Natal

Σήμερα διεξάγεται το GDC και η Sony επιτέλους αποκάλυψε επισήμως την απάντηση της στο Project Natal της Microsoft. Η πρόταση της Sony ακούει στο όνομα Play Station Move και πρόκειται για έναν ελεγκτή κίνησης, ο οποίος θα πωλείται σε 3 πακέτα. Το πρώτο πακέτο θα διαθέτει μόνο το χειριστήριο του PS Move (λογικά μαζί με το PS Eye για να μπορεί να γίνει η ανίχνευση κίνησης), ενώ το επόμενο με την ονομασία starter kit θα διαθέτει το PlayStation Move, το PlayStation Eye και ένα παιχνίδι σε τιμή μικρότερη των $100. Το πιο ακριβό πακέτο θα είναι το τρίτο το οποίο θα προσφέρει μία κονσόλα Play Station 3, το PS Move και το PS Eye.

Το PS Move, είναι σχεδόν ίδιο με το πρωτότυπο που είχαν παρουσιάσει στο E3, με τη διαφορά ότι πρόσθεσαν ένα sub-controller, που διαθέτει ένα κουμπί κατεύθυνσης και ένα αναλογικό μοχλό, κάνοντας τη μετακίνηση σας μέσα στο menu των games πιο εύκολη. Ακόμη να αναφέρω ότι η σφαίρα στην άκρη του βασικού controller του Move θα μπορείτε να τη βρείτε σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα.

Στο GDC, η Sony ακόμη έκανε μία επίδειξη του PS Move με μία σειρά αθλητικών παιχνιδιών, που είχαν να κάνου με τοξοβολία, πινγκ-πονγκ και golf, τα οποία θα μπορείτε να τα βρείτε με την ονομασία “Sports Champions”.

Τώρα για το πότε θα μπορούμε να το βρούμε στα ράφια τον καταστημάτων, υποθέτουμε την ίδια περίοδο με το Project Natal της Microsoft, δηλαδή κάπου το Φθινόπωρο. Ωστόσο δε γνωρίζουμε ακόμη πόσοι τίτλοι παιχνιδιών θα είναι συμβατοί με την ανίχνευση κίνηση μέχρι τότε, αν και η Sony ανέφερε ότι κάθε τρίτος-κατασκευαστής παιχνιδιών, σχεδιάζει να δημιουργήσει video games με ανίχνευση κίνησης.

[via] [via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Η απάντηση της Sony στο Project Natal”

  1. Ο/Η George Birbilis λέει:

    όχι ακριβώς απάντηση: στο Natal δεν κρατάς τίποτε στα χέρια σου, συν έχεις facial και voice recognition για πολλαπλά άτομα στο χώρο

  2. Ο/Η jimkog λέει:

    εμενα μονο για απαντηση της σονυ στην νιντεντο μου φενεται...που δεν θα ξεπερασει ποτε το ωιι.