Δωρεάν Wireless Broadband Internet για την Αμερική;

Μεγάλα νέα για τις Η.Π.Α και τους Αμερικανούς που κολλήσει στις 56K συνδέσεις, καθώς στην Αμερική σύντομα θα προσφέρεται δωρεάν wireless broadband Internet. Η ιδέα αυτή είναι μέρος ενός σχεδίου (PDF) που έχει ως σκοπό να αυξήσει το ποσοστό των Αμερικανών που έχουν broadband συνδέσεις στο σπίτι τους, από το 65% σε 90%.

Ο πρόεδρος του FCC, Julius Genachowski, πιστεύει ότι το National Broadband Plan, θα βοηθήσει στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος που υπάρχει και θα μετατρέψει την Αμερική σε μία χώρα όπου το broadband είναι διαθέσιμο σε όλους. Ο Genachowski πρόσθεσε ακόμα ότι το broadband είναι απαραίτητο για τις πληροφοριακές ανάγκες των κοινοτήτων σε μία δημοκρατική χώρα και χωρίς αυτό κάποια στιγμή θα προκύψει κάποια καινούργια ομάδα πολιτών “δεύτερης κατηγορία”.

Η FCC ακόμα συνιστά κάποια δημόσια εκπαιδευτικά προγράμματα για την ψηφιακή παιδεία. Ωστόσο, προς το παρόν λίγες πληροφορίες είναι διαθέσιμες για το πότε και πως θα γίνει. Περισσότερες πληροφορίες λογικά θα έχουμε από την επόμενη Τετάρτη, όταν η Commission παραδώσει το National Broadband Plan στο Κογκρέσο.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.