Μοιραστείτε χρήματα στο Facebook

Έστω ότι χρωστάτε λίγα χρήματα σε κάποιον φίλο σας, που τον έχετε και στις επαφές σας στο Facebook. Μπορείτε να τον ξεπληρώσετε, αρκεί να χρησιμοποιήστε το Buxter, την εφαρμογή της εταιρίας online συναλλαγών ClickandBuy, που τρέχει στην ιστοσελίδα. "Οι χρήστες μοιράζονται τα statuses τους, φωτογραφίες και πληροφορίες τους στο Facebook, άρα η ερώτηση είναι γιατί να μην μοιράζονται και τα χρήματα τους;" λέει ο Christian von Hammel-Bonten, από την πλευρά της εταιρίας.

Φυσικά η συναλλαγή δεν είναι εντελώς δωρεάν! Προς το παρόν γίνονται συναλλαγές σε ευρώ και δολάρια, με την προοπτική να προστεθεί η στερλίνα τον επόμενο μήνα, και οποιαδήποτε συναλλαγή σε άλλο νόμισμα θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας κρατηθεί ένα 5%, ενώ έτσι κι αλλιώς γίνεται μια κράτηση 1.9% σε κάθε συναλλαγή. Εσείς μπορείτε να μοιραστείτε από 2 έως 50 ευρώ και με άτομα, που βρίσκονται στις επαφές σας και μόνο.

Επίσημα η εταιρία δεν έχει σαν στόχο να αντικαταστήσει το τραπεζικό σύστημα, άλλα να βοηθήσει σε απλές συναλλαγές όπως είναι η πληρωμή ενός εισιτηρίου κινηματογράφου ή του λογαριασμού ενός εστιατορίου. Για να χρησιμοποιήσετε το Buxter θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό και στο ClickandBuy, ενώ 0 συνολικός αριθμός των χρηστών της εταιρίας να αγγίζει τα 13 εκατομμύρια παγκοσμίως.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.