Microsoft: Εκπτώσεις και στα παιχνίδια από το "Games on Demand"

Θυμάστε που σας είχαμε μιλήσει για το "Games on Demand", την νέα υπηρεσία της Microsoft που είχε σαν παράδειγμα υπηρεσίες όπως το Steam και το Direct2Drive; Όπως φαίνεται η Microsoft προσπαθώντας να τραβήξει τη προσοχή των πελατών, αποφάσισε να αρχίσει τις εκπτώσεις. Στο site της νέας της υπηρεσίας λοιπόν, μπορείτε να βρείτε γνωστούς τίτλους παιχνιδιών σε πολύ οικονομική τιμή. Το πρώτο παιχνίδι που μπορείτε να αγοράσετε από το Games on Demand είναι το “Batman: Arkham Asylum” με έκπτωση 75%, δηλαδή αντί της κανονικής του τιμής που είναι $49,99, μπορείτε να το αγοράσετε από τη Microsoft μόνο με $12,49. Ωστόσο όποιος σκέφτεται να το αγοράσει πρέπει να αποφασίσει γρήγορα αν όντως το θέλει, καθώς υπάρχει διορία χρόνου που λήγει σήμερα στις 20:00 (ώρα Ελλάδας).

Τώρα αν αυτός ο τίτλος δεν σας αρέσει, μπορείτε να περιμένετε μέχρι την επόμενη προσφορά της Microsoft. Συμφωνά με την εταιρεία, παρόμοιες προσφορές θα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο για όλο το μήνα Μάρτιο και θα ανακοινώνονται μέσα από το twitter account του Larry "Major Nelson" Hryb. Μέχρι στιγμής, στη σελίδα της υπηρεσίας υπάρχουν θέσεις για 13 τίτλους παιχνιδιών, οπότε μπορείτε να την ελέγχετε που και που μήπως και εμφανιστεί κάποιο παιχνίδι που θέλετε να πάρετε.

Παρόμοιες προσφορές με 75% έκπτωση μπορείτε επίσης να βρείτε στο Steam (Spellforce) καθώς και στο Direct2Drive, όπου αυτό τον καιρό μπορείτε να βρείτε παιχνίδια στρατηγικής με εκπτώσεις από 25% μέχρι και75%. Ακόμη, για φθηνά παιχνίδια μπορείτε να ρίξετε και μια μικρή ματιά στο Impalse.

[via] [via]

Σχολιάστε >
28 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.