Ανανεωμένος ο Steam client της Valve (open beta)

Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών Valve, έβγαλε χθες μία πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Steam client της. Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη ως opt-in beta και σύμφωνα με την εταιρεία ο νέος client έχει εκατοντάδες αλλαγές, οι οποίες δε βελτιώνουν μόνο το user interface (UI), αλλά τις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα της ψηφιακής υπηρεσίας.

Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές που έγιναν, είναι η εκτεταμένη λίστα επαφών, το νέο in-game overlay design με περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες, το ξανασχεδιασμένο Steam store, όπως και αρκετές αλλαγές στο UI του client όπου θα βελτιώσουν τη ροή πληροφοριών που σχετίζονται με τα παιχνίδια που έχετε στο library σας. Άλλαξαν επίσης και τον Internet Explorer με το πιο γρήγορο και σταθερό WebKit.

Αν θέλετε να δείτε όλες τις αλλαγές που έγιναν, μπορεί να το κάνετε στο site του Steam. Για να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε τον νέο client, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το Steam client σας και να πάτε στο Files. Έπειτα πατήστε στο Setting, μετά click στο “change” κάτω από το Beta Participation και τέλος πατήστε στο UI Update. Λογικά ο beta client θα γίνει download αυτόματα και θα είναι διαθέσιμος μετά από ένα restart του Steam.

[via] [via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.