Cinema: Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

percyjackson-lighteningthief_poster_thumb

Φανταστείτε οι Αρχαίοι Θεοί των Ελλήνων να αφήσουν τις σελίδες των βιβλίων μυθολογίας, που έχετε στην βιβλιοθήκη σας, και να μπούνε για τα καλά στην ζωή σας στον 21ο αιώνα! Κάτι τέτοιο έπαθε και ο νεαρός Percy Jackson, που ξαφνικά βρέθηκε να είναι ο βασικός ύποπτος για την κλοπή του τόξου των κεραυνών του Δία, την ίδια στιγμή που η μητέρα του μυστηριωδώς εξαφανίστηκε! Έτσι θα πρέπει να κάνει ένα ταξίδι για να βρει τον πραγματικό κλέφτη και την μητέρα του, ενώ θεοί που... τα έχουν πάρει στο κρανίο κάνουν την αναζήτηση του ακόμα δυσκολότερη!

Ξεχάστε όσα ξέρατε από Ελληνική Μυθολογία και ετοιμαστείτε να δείτε τους Θεούς να παίζουν με φόντο αμερικανικές μεγαλουπόλεις, τον Pierce Brosnan ως Χείρον, την Uma Thurman ως Μέδουσα και τον Sean Bean ως Δια, σε μια φανταστική κωμική περιπέτεια με... ελληνικό χρώμα.

Βέβαια είναι εμφανέστατες οι ομοιότητες με τον Harry Potter, τουλάχιστον στο trailer. Άλλωστε ο Columbus ήταν ο σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών του μικρού μάγου.

Cinefreaks.gr

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Cinema: Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief”

  1. Ο/Η Tse λέει:

    Καλουτσικη ειναι η ταινια μονο που ειναι λιγο σπαστικο ολο αυτο οτι η αμερικη ειναι το κεντρο κοσμο !!!
    Ενταξει πες ειναι αμερικανικο βιβλιο αλλα ρε παιδια μην το ξεφτιλιζουμε οχι και ο ολυμπος στο empire state building !!!!
    Κατα τα αλλα δεν εχω καποιο προβλημα ενταξει η εισοδος του κατω κοσμου μπορει να ειναι οπουδηποτε !!!
    Αααα και το οτι ειναι σπανιο να γενιεται παιδια απο τους τρεις κυριους θεους αφου μονο ο διας υποτιθετε οτι δεν αφηνε θυληκια γατα !!!!!!