Νέο MacBook Pro από την Apple;

2358501315_2d9b520188

Ετοιμάζεται η Apple να βγάλει νέο MacBook Pro στην αγορά; Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, ωστόσο υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Αρχικά ένας υπάλληλος της Best Buy, ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες στο forum του Mac Rumors, όπου δείχνουν ότι το τρέχον 13.3-inch MacBook Pro με τον επεξεργαστή Intel Core 2 Duo στα 2.26GHz, έχει αφαιρεθεί από τη βάση δεδομένων της εταιρείας.

201909-best_buy_deleted_mbp_2_500

Ακόμη βρέθηκαν αποτελέσματα του GeekBench, όπου δείχνουν ένα MacBook Pro i7 να τρέχει μία ακυκλοφόρητη έκδοση του Mac OS 10.6.2 (build 10C3067), καθώς και BIOS MBP61.88Z.004C.B00.1001251657. Στο Amazon επίσης, οι τιμές στα υπάρχοντα συστήματα MacBook Pro έχουν πέσει κάτω από τι αναγραφόμενες διαφημιστικές τιμές.

MacBook-Pro-6-1

Όλα δείχνουν προς αυτή τη κατεύθυνση, ότι δηλαδή η Apple έχει στα σκαριά ένα νέο MacBook Pro. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη για ένα νέο MacBook Pro το οποίο θα φοράει τον επεξεργαστή Core i5 της Intel. Γιατί τον συγκεκριμένο επεξεργαστή; Πολύ απλά γιατί πριν περίπου ένα μήνα έγινε μία διαφημιστική γκάφα, που έδινε σαν βραβείο ένα τέτοιο MacBook. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε και την αντίστοιχη ανακοίνωση από την εταιρεία, για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν και οι φήμες.

intelad

[via, via & via] [via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Νέο MacBook Pro από την Apple;”

  1. Ο/Η dimitris λέει:

    και ξέρουμε πότε θα έρθουν ??

    Θέλει να πάρει ένα φιλαράκι macbook και θα το παράγγελνε σήμερα από ebay αλλά μετά το άρθρο αυτό και μερικά άλλα δημοσιεύματα το πάγωσε ..... τι λέτε να πάρει τώρα ή να περιμένει κανένα μήνα μπας και έρθει τίποτα καλό ?????

  2. Ο/Η Anargyros Chaliotis λέει:

    Εξαρτάται τα λεφτά που θέλει να δώσει. Από τη μία αυτά που υπάρχουν τώρα έχουν μειωμένη τιμή και από την άλλη τα επόμενα MacBook Pro θα έχουν μάλλον Core i5 αλλά και υψηλότερη τιμή. Βέβαια όλα αυτά είναι σχετικά, από το αν όντως ισχύσουν οι παραπάνω φήμες και αν όντως ισχύσουν μπορεί η διαφορά στη τιμή να μην είναι μεγάλη.

  3. Ο/Η dimitris λέει:

    as elpisoume na vgoun twra ta kainouria na parei to kainourio...
    diavasa ena dimosievma p elege pws isws vgoun tin teleutaia triti tou mina ... as to elpisoume :D

  4. Ο/Η Kiko λέει:

    Μάλλον αυτό το μήνα θα βγούνε. Και εγώ έχω ψηθεί να πάρω. Σίγουρα θα είναι εξαιρετικά.