H Nintendo απέρριψε το Project Natal το 2007

ProjectNatal

Το Project Natal για το Xbox μας παρουσίασε η Microsoft στην Ε3 του 2009. Αυτό που ελάχιστοι μόνο γνώριζαν και προέρχεται από πηγές, που επικαλείται το CVG, είναι ότι στο τέλος του 2007 η Nintendo απέρριψε την συγκεκριμένη τεχνολογία. Την παρουσίασε η εταιρία 3DV Systems από το Ισραήλ, όμως ο CEO της εταιρίας Satoru Iwata δεν πείστηκε ότι μπορεί να πουληθεί στην σωστή τιμή ενώ είχε αμφιβολίες και όσον αφορά την διάρκεια του gameplay. Και τελικά, όπως γνωρίζουμε,  η Microsoft αγόρασε την τεχνολογία.

H πηγή αυτών των πληροφοριών αναφέρει ότι προσωπικά άκουσε τον Iwata να αποκαλεί το project "Natal" ενώ αυτό, που είδε στην Ε3, ήταν σαφώς μικρότερο και βελτιωμένο, όμως επρόκειτο για την ίδια τεχνολογία. Πρόσθεσε επίσης ότι διατηρεί επιφυλάξεις για το αν θα καταφέρει η Microsoft να προσφέρει όλα αυτά, που υπόσχεται με το project στην τιμή, που στοχεύουν.

Άλλωστε η εταιρία ήδη αποφάσισε να αφαιρέσει από το Natal ένα τσιπ για να μειώσει τα έξοδα έρευνας και ανάπτυξης. Όσον αφορά τις παραπάνω φήμες ούτε η Microsoft, ούτε η Nintendo τις έχουν σχολιάσει.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.