SVE00: Netbook για "socializing and education" από την FIC

fic-sve00

Η FIC παρουσίασε το νέο της netbook, το SVE00,το οποίο σύμφωνα με εταιρεία σχεδιασμένο για κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση (socializing and education). Είναι βασισμένο πάνω στη πλατφόρμα Pine Trail της Intel, διαθέτει έναν επεξεργαστή Atom στα 1.66 GHz και για οθόνη έχει μία LED-backlit 10,1 ιντσών, με ανάλυση 1024 x 600. Ακόμη διαθέτει 2GB RAM DDR2 στα 677MHz (μπορείτε να επιλέξετε και στα 800MHz) και για σκληρό δίσκο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν HDD 320 GB ή σε έναν SSD me 32 GB χωρητικότητα.

Γενικά όλο το σύστημα ζυγίζει περίπου 1,2 kgr και περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του μία κάμερα 1,3 MP, ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, 2 θύρες USB, μία θύρα VGA-out και έναν four-in-one card reader. Από συνδεσιμότητα τα πάει πάρα πολύ καλά, καθώς διαθέτει Wi-Fi 802.11b/g/n, μία θύρα Gigabit Ethernet, WiMAX, HSDPA και μπορείτε να επιλέξετε αν θα έχει Bluetooth ή όχι. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του είναι το "ultra size" multitouch pad που διαθέτει, με υποστήριξη για 2 δάχτυλα και το αδιάβροχο keyboard.

Τέλος να αναφέρω ότι έχει μία 3-cell μπαταρία και μπορείτε να διαλέξετε για λειτουργικό σύστημα ανάμεσα σε Windows XP, Windows 7 ή Linux και θα διατίθεται σε κόκκινο ή άσπρο χρώμα. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια πληροφορία ακόμα για το πότε θα βγει στην αγορά και ποια θα είναι η τιμή του.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.