Το πρώτο WordCamp event έρχεται...

wordcamp6

Στις 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά WordCamp Event στην Ελλάδα. Το WordCamp Greece θα λάβει μέρος στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου "MADRINO HOTEL", Εγνατία 29 με Αντιγονιδών 2, στις 12 το μεσημέρι.Αν γράφετε plugins σε WordPress, έχετε δικό σας blog σε WordPress ή απλώς θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά ήρθε η ευκαιρία που ψάχνατε. Ελάτε και εσείς στο πρώτο WordCamp Event - εμείς θα βρισκόμαστε εκεί.

Τι είναι όμως τα WordCamp; Πρόκειται για Open Events στα οποία κόσμος που ασχολείται με το WordPress μπορεί να παρακολουθήσει παρουσιάσεις και να συζητήσει σχετικά με αυτό. Συνήθως αρχικά συζητιούνται απλά θέματα όπως τι είναι το WordPress και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί, καταλήγοντας στην συνέχεια για αρκετά πιο σύνθετα πράγματα. Οι παρουσιάσεις γίνονται  απο αξιόλογους ομιλητές στον χώρο του Web και είναι σχετικές με το WordPress.

Μέρος αυτών των συζητήσεων είναι και τα Quick Rounds στα οποία θα παρουσιαστούν προϊόντα και υπηρεσίες στηριγμένες σε WordPress. Αρχικοί ομιλητές για το WordCamp '10 είναι οι: Ειρήνη Βουτσκόγλου , Βασίλης Κανονίδης και Γιάννης Κωνσταντακόπουλος, Γεράσιμος Τσιάμαλος, Στρατής Λαλούτσος, Martin Linkov ενώ οι ανακοινωμένοι ομιλητές για τα Quick Rounds είναι οι: Δημήτρης Δημιτριάδης (ngbi500.gr) , Στέφανος Κωφόπουλος (pestaola.gr - Τεχνολογία, Apps, Web, Smartphone) και ο Χρήστος Βαχαμίδης ο οποίος θα παρουσιάσει κάποιο νέο project πάνω σε WordPress.

Αν θέλετε να έρθετε και εσείς στο πρώτο WordCamp Event δεν έχετε παρά να κάνετε ένα δωρεάν register μέσω eventbrite ή RSVP μέσω Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του WordCamp Greece.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το πρώτο WordCamp event έρχεται...”