Οι κατασκευαστές τηλεοράσεων στρέφονται στο 3D

3dtv

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι κατασκευαστές τηλεοράσεων θέλουν να ενσωματώσουν στα προϊόντα τους την 3D τεχνολογία, αφού εκτός του ότι αποτελεί μια γενικότερη τάση της βιομηχανίας, είναι και ένας τρόπος να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Έτσι στο CES παρουσιάζονται πολλά τέτοια μοντέλα και ως αποτέλεσμα μιας αρκετά αισιόδοξης έρευνας, τα συμπεράσματα της οποίας θέλουν 3,4 εκατομμύρια 3D τηλεοράσεις να πωλούνται φέτος στις ΗΠΑ.

Το 3D έχει κατακτήσει το σινεμά, με αποκορύφωμα ίσως την ταινία Avatar του James Cameron και αφού εδώ και χρόνια είχε ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, ήταν καιρός να μπει και στα σπίτια μας. Απόδειξη αυτού που αναφέραμε παραπάνω, ότι δηλαδή υπάρχει μια γενικότερη στροφή στο 3D, είναι ότι το 2010 οι 20 από τις 170 ταινίες, που θα προβληθούν θα είναι τρισδιάστατες, ενώ με τους κατασκευαστές συνεργάζονται και μεγάλοι οργανισμοί, όπως το Discovery Channel, για την δημιουργία τρισδιάστατων καναλιών.

Φυσικά ένα πολύ σημαντικό θέμα συζήτησης είναι η τιμή, που θα έχουν οι 3D τηλεοράσεις, αφού το να πείσει κανείς έναν καταναλωτή να αγοράσει μια συσκευή, λίγα μόλις χρόνια αφού αγόρασε μια HDTV, είναι ένα μεγάλο στοίχημα.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.