Alienware M11x: Το ultra-mobile gaming laptop από τη Dell

dell-alienwarem11x

Η Dell στο CES παρουσίασε αρκετά ανανεωμένα προϊόντα αλλά και νέες συσκευές. Τι περισσότερες ανανεώσεις τις έκανε στα Inspiron και στα Studio XP συστήματα, όπου χρησιμοποίησε τους επεξεργαστές Intel Core i3 και i5. Ωστόσο αυτές οι ανανεώσει ήταν κάτι αναμενόμενο.

500x_dell29

Η μεγάλη αποκάλυψη της Dell στο event ήταν ένα 11-ιντσών Alienware gaming notebook, όπου σύμφωνα με την εταιρεία είναι το πρώτο ultra-mobile gaming laptop. Το Alienware M11x (όπως είναι η κωδική του ονομασία), είναι σε θέση να παίζει videos με ανάλυση 720, χωρίς να υπάρχει φόβος για τη μπαταρία του, καθώς αντέχει για 6,5 ώρες στο “battery mode” και για 2 ώρες στο “gaming mode” .

500x_dell36

Εντυπωσιακό ακόμα είναι η δυνατότητα εναλλαγής του chip στην κάρτα γραφικών, όπου σε gaming mode χρησιμοποιεί το GT335M της NVidia για καλύτερες επιδόσεις, χωρίς να χρειάζεται restart ή logout. Τέλος, σύμφωνα με το Gizmodo, to M11x έχει πετύχει score 50 fps στο Crysis και 6.000 – 7.000 στο 3DMark. Λογικά στην αγορά θα βγει μέσα στο 2010, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη πληροφορία ούτε για πότε, αλλά ούτε και για τιμή του.

[via] [via] [via]

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Alienware M11x: Το ultra-mobile gaming laptop από τη Dell”

  1. Ο/Η Mixalis Makridis λέει:

    Καλησπέρα παιδιά, ίσως η ερώτηση είναι λίγο άσχετη με τον παραπάνω υπολογιστή, απλά θέλω να αγοράσω ένα alienware laptop και σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ. Εδώ και καιρό ήθελα το m15x και πριν λίγες μέρες είδα οτι ήρθε και στην Ελλάδα από τα Multirama to m15x με επεξεργαστή i7, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει δοκιμάσει κάποιο laptop της Alienware και έχει να μου πει εντυπώσεις.

    Ευχαριστώ πολύ.

  2. Ο/Η Charonte λέει:

    Alienware = Dell στα είπα όλα :)