Microsoft και HP μαζί, ανακοινώνουν tablet μέσα στο CES

ballmer

Αρκετά πριν ξημερώσει επίσημα το 2010, είχαμε σαφείς ενδείξεις ότι η νέα χρονιά θα είναι πραγματικά φανταστική σε επίπεδο νέων προϊόντων και τεχνολογιών. Όπως έχετε ήδη διαβάσει η Google ανακοίνωσε χθες το Google Nexus One, ενώ στα τέλη του μήνα περιμένουμε ένα μεγάλο event από την Apple για το iSlate ή το Apple Tablet ή το iOpwsTheleisPesme. Σήμερα όμως φαίνεται πως ο πόλεμος των Tablet κορυφώνεται καθώς ασφαλείς πληροφορίες των New York Times αναφέρουν πως ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft, ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια καινούργια Tablet συσκευή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο CES σήμερα το απόγευμα (ώρα Αμερικής).

Το προϊόν φημολογείται πως αποτελεί ένα joint venture μεταξύ της Microsoft και της HP, στην ίδια λογική στην οποία βασίστηκε και το Nexus One, η HP φροντίζει για το hardware της συσκευής ενώ η Microsoft ετοιμάζει το Software. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συσκευή θα έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά και της δυνατότητες ένος e-reader με multi-touch δυνατότητες.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και για τη τιμή της συσκευής δεν είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, αναμένουμε φυσικά να δούμε αν οι πληροφορίες ευσταθούν εντός της ημέρας.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.