Steve Jobs Vs CES

steve_jobs

Σας αναφέρουμε εδώ και πολύ καιρό το CES, που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες στο Λας Βέγκας. Εκεί θα βρίσκεται ο Steve Ballmer της Microsoft, o Paul Otellini της Intel, ο Alan Mullaly της Ford, ο Olli-Pekka Kallasvuo της Nokia και ο Paul E. Jacobs της Qualcomm. Κι αυτά είναι μόνο τα μεγάλα ονόματα σε ένα σύνολο 2500 εκθετών και 10000 νέων προϊόντων, που θα παρουσιαστούν. Κι αν νομίζετε ότι... ξεχάσαμε κάτι, τότε σας λέμε ότι δεν ξεχάσαμε τίποτα. Γιατί η Apple δεν θα πάει στο CES!

Για την ακρίβεια δεν έχει ανακοινώσει κανένα νέο προϊόν, το οποίο θα παρουσίαζε στο Λας Βέγκας, ούτε καν την ημερομηνία κυκλοφορίας για κάποιο από τα προϊόντα της με χαρακτηριστικότερο το tablet, όπου ακόμα και οι αναλυτές της Wall Street έχουν φτάσει στο σημείο να εξετάζουν το πως επηρρεάζει την εταιρία η σιγή ιχθύος σχετικά με το project.

Το iSlate, ή όπως αλλιώς λέγεται, είναι ότι πιο hot έχουμε να περιμένουμε από την Apple και όπως είναι φυσικό η ανακοίνωση του θα έρθει από το στόμα του ίδιου του Steve Jobs (ελπίζουμε) ως το τέλος του μήνα. Αν φυσικά όντως το δουλεύει η Apple, που έκλεισε την δεκαετία με 700% κέρδη για τις μετοχές της, με όπλα τα iPods και iPhones. Προφανώς αντίπαλος του καλού είναι το καλύτερο και η Apple θα πρέπει να βρεθεί αντίπαλη με την δική της επιτυχία!

Αν όμως το CES δεν είναι ένα δυνατό "βήμα" για να ανακοινώσεις ένα δυνατό προϊόν, τότε ποιο είναι;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.