Πρότυπο Tablet από την Freescale

freescale-tablet

Ένα πρότυπο tablet pc παρουσιάζει η Freescale, το οποίο φέρεται να συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των smartphones και των netbooks, ώστε να έχει την ιδανική απόδοση, φορητότητα και διάρκεια μπαταρίας, με το σχέδιο της εταιρίας να είναι διαθέσιμο για προτάσεις συνεργασίας τον επόμενο μήνα. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά του;

Στα χαρτιά τουλάχιστον το tablet είναι πάρα πολύ λεπτό και ελαφρύ, με οθόνη touchscreen 7 ιντσών (1024x600), επεξεργαστή Freescale i.MX515, 512 ΜΒ μνήμα RAM, HD video decoder, και ενσωματωμένη μνήμη 4GB έως 64GB με δυνατότητα επέκτασης με microSD.

Επιπλέον χαρακτηριστικά η υποδοχή κάρτας SIM, το προαιρετικό 3G, 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1, GPS, μία θύρα USB 2.0 , audio in/out με υποδοχή για ακουστικά και μικρόφωνο, κάμερα 3 megapixels και ανιχνευτή φωτός.

Η Freescale θέλει να το προσφέρει στα $200, μια τιμή που είναι πάρα πολύ καλή για να είναι αληθινή όμως! Επιφυλλακτικοί είμαστε και για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου tablet, το οποίο σημειώνουμε ξανά δεν αποτελεί τελικό προϊόν, άλλα ένα πρότυπο... που αναζητεί συνεργάτες.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.