To TVXS ακολουθεί τη λογική Murdoch, παρουσιάζει τα "Μέλη χωρίς σύνορα"

tvxs-meli

Όπως φαίνεται το TVXS θα είναι μια από τις πρώτες ελληνικές ειδησεογραφικές σελίδες οι οποίες θα ακολουθήσουν το μοντέλο του paid content που επιθυμεί να εφαρμόσει ο Rupert Murdoch. Η ηλεκτρνική εφημερίδα του Στέλιου Κούλογλου παρουσίασε τη προηγούμενη εβδομάδα τα "Μέλη χωρίς σύνορα", ένα καινούργιο πρόγραμμα το οποίο θα δίνει ορισμένες επιπλέον δυνατότητες στους φίλους της σελίδας που επιλέξουν να το αγοράσουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το TVXS "Τα Μέλη Χωρίς Σύνορα έχουν περισσότερες δυνατότητες από τους απλούς επισκέπτες του Tvxs. Μπορούν να «blogαρουν» γράφοντας τα δικά τους άρθρα. Σε λίγο καιρό θα μπορούν να βλέπουν τις σελίδες του Tvxs χωρίς πολλές διαφημίσεις καθώς και να τοποθετούν τις θεματικές κατηγορίες(Ελλάδα, Κόσμος, Ιστορία ,Αθλητικά ή οποιαδήποτε άλλη κατηγορία) στην θέση που θέλουν. Να φτιάχνουν δηλαδή την δική τους,προσωπική Πρώτη Σελίδα. Θα συμμετέχουν επίσης σε κληρώσεις με διάφορα δώρα, από τα DVD παραγωγής Tvxs μέχρι ταξίδια."

Το συγκεκριμένο μοντέλο φαίνεται να διαφοροποιείται ως ένα σημείο σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα ιστοσελίδων όπως η ηλεκτρονική έκδοση της WallStreetJournal, καθώς η τελευταία δίνει μόνο μια μικρή περίληψη των κειμένων της σε μη εγγεγραμμένους χρήστες, σε αντίθεση με το TVXS το οποίο όπως φαίνεται θα συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν τα κείμενα του. Η συνδρομή των έξι μηνών κοστίζει €29, ενώ για ένα έτος θα πρέπει να καταβάλετε €47.90. Θέλω πάρα πολύ να δω πως θα πάει το συγκεκριμένο εγχείρημα και ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου, τόσο στις premium υπηρεσίες που θα προσφέρει το TVXS όσο και για τις τιμές τους.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “To TVXS ακολουθεί τη λογική Murdoch, παρουσιάζει τα "Μέλη χωρίς σύνορα"”

  1. Ο/Η geobak λέει:

    Καλη μου φαίνεται σαν κίνηση...

    Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι εξακολουθεί να προσφέρει δωρεάν το content του και στα μέλη προσφέρει απλά κάτι επιπλέον...

    Περιμένω να δω και τι ανταπόκριση θα έχει από το κοινό του tvxs...

    Αν πάει καλά σίγουρα θα ακολουθήσουν και αλλοι :)