Η Googlle ανοίγει σχολείο στην India

Westminster-Campus

Το να δουλέψεις στην Google είναι ένα μεγάλο όνειρο για πολλούς προγραμματιστές. Έτσι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, από το να σπουδάσει κανείς στο Googlle Institute of Software of Software Studies στην Ινδία, σωστά; Ωραία διαβάστε ξανά το όνομα!

Ακριβώς υπάρχουν κάποιοι στην Ινδία, που σκέφτηκαν να εκμεταλευθούν όχι μόνο το brand της Google, άλλα και το λογότυπο της, το favicon της, για να τραβήξουν κόσμο, που πιστεύει ότι η σχολή στην οποία θα σπουδάσει συνδέεται με κάποιο τρόπο με την εταιρία.

Η σχολή δίνει δύο πτυχία: το GCPA – Googlle Certified Professional in Advanced Computing, που σε κάνει expert σε τεχνολογίες των Windows και του Linux και το GCPE – Googlle Certified Professional in E-Commerce, που προσφέρει περισσότερο consumer-oriented skills, όπως το Photoshop. Αν και το πρόγραμμα είναι διετές, η σχολή δεν παρέλειψε να προσφέρει και προγράμματα των 60 ή 90 ημερών και ταυτόχρονα ένα πτυχίο GOOGLLE...

Η ιστοσελίδα είναι πολύ απλή, δείχνει φωτογραφίες από μαθητές να βρίσκονται στο campus, στις αίθουσες διδασκαλίας, να διαβάζουν, να αποφοιτούν... ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι δεν υπάρχει campus και τα περισσότερα links στην σελίδα είναι ανενεργά! Και αυτό επειδή το Googlle δεν είναι τίποτα άλλο, από μια εταιρία της C.B.Online Pvt. Ltd, που προσφέρει επιχειρηματικές λύσεις.

Και προς θεού... δεν έχει καμία σχέση με την Google!

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.