Το PS3 αποκτά 3η διάσταση με ένα firmware

playstation-3

Όταν μία κονσόλα βγαίνει στην αγορά έχει ως στόχο να πρωταγωνιστεί σ' αυτή για τουλάχιστον μια δεκαετία, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αποτέλεσμα γιγαντιαίων επενδύσεων όπως της Sony με το Playstation. Τρανό παράδειγμα η πρώτη κονσόλα της εταιρίας, που δεν θα μπορούσε να έχει άλλη τακτική και με το PS3. Έτσι όταν ανακοινώνει πως σχεδιάζει την κυκλοφορία τηλεοράσεων, Blu-ray players και Vaio laptops με δυνατότητα 3D, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει απ' έξω την κονσόλα της.  

Η Sony αποκάλυψε σε μια παρουσίαση στους επενδυτές της, τα σχέδια για προσθήκη 3D στερεοσκοπικής τεχνολογίας στο Playstation 3, ως μέρος της στρατηγικής της για να έχει κέρδος. Αυτό θα είναι δυνατόν μέσα από ένα firmware update, ενώ αυτό το εγχείρημα θα συνοδεύεται με τα κατάλληλα εργαλεία, που θα δώσει η εταιρία στους developers, για να αρχίσουν να δημιουργούν και 3D games. Φυσικά για να απολαύσετε αυτά τα παιχνίδια, θα πρέπει να έχετε και την κατάλληλη τηλεόραση με δυνατότητα προβολής 3D.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το PS3 αποκτά 3η διάσταση με ένα firmware”

  1. [...] που δεν έχουν ακόμη βγει στην αγορά, όπως η 3D προβολή στο Playstation 3. Οι τελικές προδιαγραφές με λεπτομέρειες, που θα [...]