Αύξηση εσόδων για την Mozilla και φήμες για τον Firefox στο PS3

mozilla-foundationΗ Mozilla δημοσιοποίησε κάποια οικονομικά στοιχεία για το 2008, από τα οποία προκύπτουν ότι τα έσοδα της έφτασαν τα 79 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται δηλαδή για μια αύξηση 5% σε σχέση με το 2007 (έσοδα 75 εκατομμυρίων δολαρίων). Πέρα από τα οικονομικά όμως, πολύ καλά τα πάει η εταιρία και όσον αφορά τον Firefox.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο γράφημα, ο Firefox τον Οκτώβριο του 2009 συνέχισε να είναι ο δεύτερος σε χρήση browser της αγοράς. Είναι σημαντικό όμως να διευκρινίσουμε και πάλι, ότι στο ποσοστό του Internet Explorer συμπεριλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις του, όπως συμβαίνει και σε όλους τους browsers. Eίναι όμως ενδεικτικό της δυναμικής του Firefox ότι πρόσφατα ξεπέρασε (συνολικά) το ποσοστό του ΙΕ6, της δημοφιλέστερης έκδοσης του browser της Microsoft!

browser-share-october-2009

Εκτός αυτού σήμερα κυκλοφόρησε μια φήμη, που θέλει την Sony να σχεδιάζει την χρήση του Firefox στο PS3. Μια φήμη που αν επιβεβαιωθεί θα χαροποιήσει αρκετούς χρήστες, αφού ο ενσωματωμένος browser παρουσιάζει πολλά προβλήματα.

[via][via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.