Η Mozilla έβγαλε μία δεύτερη έκδοση beta του Firefox 3.6

4057887859_5bbcba479f

Η Mozilla προχθές κυκλοφόρησε μία δεύτερη έκδοση του Firefox 3.6 beta και έβγαλε και μία ενημέρωση για την αρχική έκδοση. Στη νέα έκδοση έχουν διορθωθεί πάνω από 190 bugs, καθώς επίσης έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις για web developers, add-on developers και χρήστες.

Μαζί με τις βελτιώσεις που έγιναν, προστέθηκε και ένας μηχανισμός που εμποδίζει τον Firefox από crashing λόγω μη συμβατού λογισμικού. Στα νέα features συμπεριλαμβάνονται η ενσωματωμένη υποστήριξη για Personas, προειδοποίηση για out of date plug-ins, τη δυνατότητα για εμφάνιση native videos σε full-screen οθόνη και η υποστήριξη για poster frames. Ακόμη προστέθηκε η γραμματοσειρά WOFF, νέες CSS DOM και HTML5 web τεχνολογίες και έγιναν και κάποιες βελτιώσεις στη JavaScript και στο χρόνο απόκρισης του Firefox την ώρα εκκίνησης.

Η Mozilla ανέφερε ότι οι developers μπορούν να διαβάσουν περισσότερα για τα νέα features στο Firefox 3.6, στο Mozilla Developer Center. Όσοι θέλετε μπορείτε να κατεβάσετε τη δεύτερη beta έκδοση Firefox 3.6 εδώ. Να προειδοποιήσω μόνο ότι αρκετά add-ons μπορεί να μη δουλέυουν.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.